Monica Bîrlădeanu, detalii neștiute din viața vedetei. Ce a pățit în America timp de 13 ani: „Este considerat al doilea cel mai greu lucru, după moartea cuiva”

Ultima actualizare:

Monica Bîrlădeanu a locuit timp de 13 ani în America, iar în urmă cu ceva timp, actrița a decis să se întoarcă în România. Nici bine nu a pășit pe meleagurile românești, că a și obținut proiecte în televiziune, iar acum este mai tot timpul ocupată. Cât despre experiența sa din Statele Unite, Monica Bîrlădeanu a dezvăluit detalii neștiute.

Monica Bîrlădeanu, detalii neștiute din viața sa
Monica Bîrlădeanu, detalii neștiute din viața sa

Monica Bîrlădeanu a stat 13 ani în America

Monica Bîrlădeanu s-a întors în România cu doi ani în urmă, după ce și-a dat seama că viața în America nu e chiar roz. Aceasta a schimbat 7 case în cei 13 ani pe care i-a petrecut în Statele Unite. Ulterior a realizat că lucrurile s-au schimbat în bine atunci când a ajuns în România și că cel mai important lucru este că nu trebuie să se mai mute dintr-o casă în alta.

„Acasă este locul în care locuiesc acum. Dar, într-adevăr, Doamne, am schimbat cred că în State 7 case în 13 ani.Mult, îți dai seama. Este foarte mult. În 13 ani te muți aproape la fiecare doi ani. La Iași iar ne-am mutat de câteva ori.

 Cred că m-am mutat foarte mult la viața mea. Mutatul chiar este considerat al doilea cel mai stresant lucru, după moartea cuiva. E greu să te acomodezi cu un spațiu nou, inclusiv cu un cartier nou. Adică ai senzația așa de dezrădăcinare când te muți”, a povestit Monica Bîrlădeanu, potrivit Ego.ro.

Cum reușește Monica Bîrlădeanu să aibă o siluetă impecabilă

Monica Bîrlădeanu are 45 de ani, însă în ciuda vârstei, aceasa reușește să aibă o siluetă demnă de invidiat. Nu demult, prezentatoarea TV dezvăluia care sunt regulile pe care le respectă încă de la vârsta de 40 de ani, pentru a se menține în formă, dar și ce sacrificii a făcut în acest sens. Printre altele, se pare că vedeta a renunțat complet la dulciuri.

„De la 40 de ani încoace am făcut câteva «commitment-uri». Am vrut să fiu un adult cu câteva lucruri «sfinte», peste care nu calcă. Primul a fost să nu lipsesc de la slujba de duminică dimineață: să dau sufletului meu o oră și jumătate de reculegere, conectare, echilibrare, vindecare.

Al doilea e față de sport: aici am mai avut perioade scurte de șchiopătare și nu din delăsare, cât din logistică, schimbare de antrenor, formă de antrenament etc. Astăzi însă… după cum se vede și-n colecția de poze: am chef, n-am chef, e frig, e prima oră a dimineții, am o febră musculară și n-am chef de o alta peste, m-am culcat târziu și trezit devreme… pot sau nu pot, dimineața sunt la pilates.

Focusul principal nu e slăbitul, iar modelatul se întâmplă oricum dacă te ții de treabă, dar mă interesează mult mai mult o viață în care corpul meu face mișcare, are vitalitate și energie și își asigură și sănătatea în felul ăsta. Lansez și vouă întrebarea asta: aveți vreun lucru de care va țineți orice-ar fi? De la care nu faceți nicio derogare? Dacă da, care e? Love”, a scris Monica Bîrlădeanu pe contul său de Facebook, zilele trecute.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
Banner Andreea Raicu Laura Cosoi
Banner Andreea Raicu
image
actualitate.net
image
actualitate.net