Monica Iagăr, din nou pe mâna medicului estetician! Ce dureri îndură: „Nu văd rostul anesteziei”

#Exclusiv Click!

Monica Iagăr a trecut, din nou, pragul medicului estetician. Fană a procedurilor minim invazive rapide, fără recuperare, Monica a simțit că a venit timpul să reîmprospăteze rezultatele procedurilor efectuate în primăvară. A rezistat cu stoicism fără anestezie.

La maximum jumătate de an, Monica Iagăr (50 de ani) îşi reia procedurile favorite: injectările cu acid hialuronic şi botox.

Fosta sportivă a ajuns, din nou, la medicul estetician, în aceste zile, și a apelat la un tratament de tip 2 în 1. Interesant este că Monica este singura vedetă din showbiz care nu acceptă anestezia.

Monica Iagăr, cea mai curajoasă vedetă! „Nu văd rostul anesteziei la procedurile minim invazive!”

A fost foarte bine, eu nu am nevoie de anestezie, şi nu neapărat pentru că sunt sportivă şi îndur durerea, ci pentru că nu văd scopul anesteziei la procedurile de înfrumuseţare de acest tip.

Senzaţia este precum la orice altă injecţie, iar eu am făcut multe de-a lungul vremii. Este clar că totul depinde mult şi de mâna omului, îţi poţi da seama foarte simplu dacă ai sau nu nevoie de anestezie după profesionalismul medicului”, a declarat Monica Iagăr, pentru Click!

Prima procedură pentru care a optat fosta sportivă este umplerea buzelor cu acid hialuronic. Fosta atletă a simţit nevoia de un plus de volum, iar uşoara augmentare i-a scos în evidenţă conturul buzelor. Pentru rezultate naturale, medicul a utilizat maximum un mililitru de acid hialuronic, cantitatea, de altfel, recomandată pentru injectare în cadrul unei şedinţe.

A doua procedură a fost injectarea botoxului prin intermediul unei tehnici care luptă cu efectul de chip „îngheţat”. Substanţa a fost injectată, în cazul fostei atlete, în zona frunţii, dar şi la colţul ochilor.

Tehnica de injectare cu canula atraumatică asigură o recuperare mai rapidă prin inflamaţie minimă spre moderată şi risc minim de vânătăi. Punctul de intrare este la marginea comisurii bucale, ceea ce asigură şi o bună igienă locală, cu reducerea riscului de infecţii post-procedură. 

Substanţele se vor resorbi cu timpul, iar factorii care contribuie la rezoluţia efectului ţin de caracteristicile fiecărei persoane, ne referim aici la metabolism, la efortul fizic depus, la mimica accentuată, dar şi la obiceiurile vicioase, precum fumatul sau consumul de alcool, care pot duce la scurtarea duratei efectelor”, ne-a declarat medicul estetician Dana Bratu.

„Vreau să-mi schimb silicoanele, le am de 20 de ani!”

Monica a început intervențiile estetice după vârsta de 40 de ani. Silicoanele, însă au depășit deja 20 de ani vechime !

După 40 de ani am început intervențiile. Și în timpul sportului am făcut operație la sâni. Urmează să schimb silicoanele, dar nu știu când, domnul doctor zice că stau bine, că nu umblă încă.

Vreau la fel, nici mai mari, nici mai mici. Se presupune că, dacă se mișcă vreunul, trebuie să le schimb. Dar de 20 de ani, nu s-a mișcat niciunul. Am niște implanturi puse bine, pe vremea aia erau foarte bune și foarte scumpe. Acum au apărut astea pe viață, dar acum depinde și de corpul tău”, ne-a mai spus fosta sportivă.

A făcut fertilizare în vitro pentru al treilea copil!

Monica Iagăr trăiește o poveste de dragoste alături de Cristi Neacșu, fost campion la judo, bărbatul alături de care sportiva şi-a găsit liniştea după divorţul de Cosmin Cernat.

La 46 de ani, după ce a trecut printr-un divorț și după ce a pierdut și o sarcină, atleta a făcut fertilizare în vitro, pentru că își mai dorea foarte tare un copil, mai precis un băiat.

Vedeta l-a născut pe micuțul Efrem în august 2019. Monica Iagăr și Cristi Neacșu au făcut nunta și botezul în aceeași zi, în toamna lui 2019.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net