Motivul pentru care Andreea Bălan i-a ales ca nași pe Aurelian Temișan și Monica Davidescu

Ultima actualizare:

    De ce i-a ales Andreea Bălan ca nași pe Aurelian Temișan și Monica Davidescu
De ce i-a ales Andreea Bălan ca nași pe Aurelian Temișan și Monica Davidescu

Andreea Bălan se pregătește intens de nuntă, iar multe dintre detaliile cele mai importante pentru organizarea unui asemenea eveniment au fost deja realizate. Astfel că, artista și soțul ei și-au ales deja nașii. Andreea Bălan ține foarte mult la prietenia pe care o are cu colegul ei de la masa juriului emisiunii «Te cunosc de undeva», și și-a dorit ca el și soția lui să fie cei care îi vor fi nași la nuntă.

Pe 15 septembrie, Andreea Bălan va păși spre altar unde o va aștepta George Burcea, tatăl fiicelor sale, unde își vor face jurămintele de iubire unul către celălalt. Alături de ei vor participa și prietenii apropiați, rudele, dar și nașii lor: Aurelian Temișan și Monica Davidescu.

„Nașii nostri sunt Aurelian Temișan și Monica Davidescu și ea știe foarte bine tradițiile. Adică ea se va ocupa de toate tradițiile, eu nu le știu, mi-a povestit ceva dar nu am reținut. Dar o să se ocupe ea, pe îndelete. Monica și-a trasat singură sarcinile. Sunt de 7 ani cu Temi la 'Te cunosc de undeva!', suntem deja o familie. Mă bucur că suntem la al paisprezecelea sezon, deja am început filmările în vară. În toamnă apare noul sezon la tv. E cea mai longevivă emisiune de divertisment, mă bucur că se face în continuare”, a declarat Andreea Bălan pentru viva.ro.

Andreea Bălan a explicat care este relația pe care o are cu colegul ei de la masa juriului de la Te cunosc de undeva, pe care îl cunoaște de atâția ani.

„Eu sunt cu Temișan acolo (n.r. la emisiunea Te cunosc de undeva), toată ziua, de atâția ani. De ce nu? Ne înțelegem. Temi a fost lângă mine, de la început. La un moment dat, m-a prezentat, când eram mititică, în emisiunea 'Ba da, ba nu'. Mă știe de 20 de ani. Apoi Monica Davidescu și cu George sunt actori, sunt împreună în lumea actoricească, și atunci ne leagă multe lucruri. Mie îmi e greu să comunic cu cineva care nu e din lumea mea, sincer. Mai lucrez în sensul ăsta, să nu mai fiu atât de rigidă la acest capitol, dar nu prea găsesc subiecte sau nu mă interesează să leg prietenii cu cineva care nu e din domeniul meu și cu care mă plictisesc. E oribil!”, a mărturisit Andreea Bălan.

Andreea Bălan îngroapă scandalul cu tatăl

Andreea Bălan și tatăl ei au o relație foarte tumultoasă, astfel că, timp de mai mulți ani, cei doi nu prea și-au vorbit. Și chiar dacă el a declarat că nu a fost invitat la cununia civilă a fiicei sale, iată că artista a îngropat securea războilui și l-a invitat la nunta din septembrie.

Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit pe 10 august, iar vedeta a omis, intenționat sau nu, să nu-și invite tatăl la cununica civilă, chiar dacă Săndel Bălan și-a pregătit și costumul. După ce atât artista, cât și familia ei, au trecut prin clipe de cumpănă în momentul în care Andreea a adus-o pe lume pe cea de-a doua ei fetiță, suferind atunci un stop cardio-respirator în timpul cezarienei, în prezent viața vedetei s-a întors pe un făgaș normal și astrele par că îi surâd din nou acesteia.

Andreea Bălan și-a unit și în fața legii destinul de cel care i-a fost mereu alături în momentele critice și care i-a dăruit și doi copii, partenerul ei de viață, actorul George Burcea, însă nu a vrut să împărtășească fericirea și cu tatăl ei.

Andreea Bălan și tatăl ei ar avea o relație apropiată acum

„Nu mai este un subiect sensibil de mult. Așa cum am evoluat în general, am evoluat și la acest capitol. Mă înțeleg foarte bine cu tata și îmi doresc ca el să fie bine, să fie fericit. Avem o relație foarte OK, vine și o vede pe Clara, o vede pe Ella când dorește el. Doar că nu locuiește aproape de noi. Locuiește în Ploiești și ne vedem foarte rar”, pentru viva.ro.

Andreea Bălan și-a invitat tatăl la nuntă

„Da, este invitat la nuntă. Nu vorbesc zilnic cu el sau foarte des, pentru că nu avem lucruri de împărțit, nu avem ce să ne spunem. Vorbim strictul necesar. Ne sunăm să ne întrebăm de sănătate de Crăciun și de Paște, atât. În rest, nu pot să spun că suntem prieteni”, mai spune ei, potrivit sursei citate mai sus.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net