Nadir a trecut de la muzică, pe şantier. Câștigă sume impresionante din imobiliare


    Nadir a cântat cu Loredana piesa “Te iubesc”
Nadir a cântat cu Loredana piesa “Te iubesc”

Dacă în perioada pandemiei nu a mers cu muzica, Nadir s-a reorientat și a investit într-un domeniu care îi aduce profit de milioane la propriu. Artistul stă de dimineață până seara pe șantier și construiește case. Până acum a construit 3 ansambluri rezidențiale și a vândut în jur de 42 de case. Acum contruiește locuințe în Tunari, iar prețul uneia pornește de la 190.000 euro.

“Cu cât investeşti mai mult şi profitul e mai mare, efortul e pe măsură, nu e ceva uşor… Pare ciudat, dar m-a ajutat mult pandemia asta. Cel mai bun an al meu a fost 2020 şi acum sper că 2021 să-l închei mai bine decât 2020. Eu sunt soarele şi luna pe şantierul meu. Stau de dimineaţă până seară pe şantier. Îmi place foarte mult ceea ce fac şi în mod special procesul ăsta de creaţie… Din cauza asta nu am niciodată bani în cont, tot timpul sunt investiţi! Dar e bine, dacă sunt invesitiţi înseamnă că fac pui!”, a povestit Nadir (33 de ani) la Exclusiv VIP. 


    Acum, solistul construiește case în Tunari
Acum, solistul construiește case în Tunari

Artistul şi omul de afaceri a mărturisit că până acum a stat în casa părintească, iar acum s-a mutat ­într-un apartament cât mai aproape de şantierul lui. Dar asta nu înseamnă că nu îşi face şi lui o vilă pe măsură. Se pare că deja o construieşte şi speră să se mute acolo cu familia lui şi cei doi copii în luna august. Cât despre muzică, artistul a spus că nu renunţă, dar că preferă să nu îşi facă meseria stresat de împrejurări. “Muzica trebuie să o faci relaxat, nu e o muncă, e un hobby. Dacă se deschid concertele şi încep evenimentele, în loc de microfon, vin cu mistria în mână”, a povestit, glumind, Nadir în cadrul emisiunii lui Cristi Brancu la Prima TV.Nadir Tamuz e un artist de origine libaneză. Cântăreţul şi-a pierdut mama la o vârstă fragedă, aceasta fiind răpusă de cancer. 

Artistul a cunoscut celebritatea după participarea la “X Factor“ în 2012, unde l-a avut că mentor pe Dan Bittman. E talentat şi carismatic şi  a ajuns în topurile muzicale cu melodii şi colaborări frumoase pe care le-a avut cu artişti precum CRBL, Randi şi Uddi. Duetul cu Loredana Groza, pentru piesa „Te iubesc”, a contribuit şi el la propulsarea lui Nadir în topurile muzicale.


    Nadir are doi copii
Nadir are doi copii
horoscop zilnic 1 martie jpeg
antonia sexy jpg
cub ioana ginghină png
4 front doctorita spagara jpg
Fumat - tigara - femeie care fumeaza FOTO Shutterstock
cub iuliana marciuc png
cub morris png
prințul william, kate middleton  sursa   shutterstock 186607298 jpg
image
image
image
image
image
image
cub morris png
foto 1   Dan Negru (1)B jpg
oana roman si marius elisei
FotoJet jpg
Constantin Diță îl interpretează pe Giani din ”Las Fierbinți” jpeg
Noah Cyrus jpg