Nicole Cherry a „fugit” în Dubai de ziua ei! La 25 de ani, se răsfață într-o vacanță de lux

A împlinit 25 de ani pe 5 decembrie și și-a dorit câteva zile de liniște și de răsfăț doar pentru ea! Este vorba despre Nicole Cherry, artista care a plecat la căldură doar împreună cu soțul ei și câțiva prieteni pentru că simțea nevoia să se rupă puțin de cotidian.

Mi-am dorit mult anul asta să fiu la căldură de ziua mea, și am reușit să rup 4 zile din haosul lunii decembrie. Azi, de ziua numelui am revenit în țară cu forțe proaspete și cu dorul ăla mare de fetița mea, Anastasia. Ne vedem la concerte, vă mulțumesc pentru urări! La mulți ani sarbatoritilor de astăzi!”, spunea ieri, chiar pe 6 decembrie, de Moș Nicolae, și de ziua numelui, Nicole Cherry.

În Dubai, artista a făcut plajă  lângă Burj Al Arab, s-a bucurat de priveliște, mâncare bună și odihnă.

Nicole Cherry este o mămică tânără care are acum un trup tras ca prin inel. La o poză pe care a postat-o pe Instagram, întinsă fiind pe șezlong la plajă în costum de baie, una dintre urmăritoarele sale a întrebat-o, curioasă fiind, dacă este însărcinată: „Ești însărcinată iar? Eu așa văd!”. Iar Nicole Cherry a venit repede cu un răspuns care nu i-a mulțumit probabil pe fani: „Dacă am puțină burtă nu înseamnă că sunt gravidă. Nu sunt un exemplar perfect! Scuze!”, a spus artista.

Pe 27 noiembrie 2021, Nicole Cherry devenea mamă pentru prima dată și acesta a fost cel mai frumos cadou de ziua ei care a venit și în preajma sărbătorilor de iarnă așa că de atunci acestea au o însemnătate aparte pentru îndrăgita artistă.

Se simte bine în pielea ei

În primăvara acestui an, atunci când a participat la „Te cunosc de undeva”, Nicole Cherry ne-a povestit pentru Click faptul că de când a devenit mamă a renunțat să mai facă sport așa cum o făcea înainte și că se simte bine deși credea atunci că este cea mai slabă varianta a ei din punctul de vedere al siluetei.

Cred că da! Cred că sunt cea mai slabă variantă a mea. Să știi că am și muncit foarte mult și nu pot să spun că am fost cea mai atentă atunci când vine vorba de alimentație și de sport. Dacă ar fi un lucru la care  am renunțat de când am devenit mamă, ar fi la sport, pentru că nu am mai avut timp și am preferat să fac  alte lucruri. Dar mă bucur că am avut  organismul tânăr și care a reușit să își revină foarte repede, m-a ajutat enorm”, ne-a povestit la un moment dat Nicole Cherry.

Cântăreței îi merge bine și pe plan muzical, recent ea bifând și o super colaborare cu Puya, la piesa „Paharul sus”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net