Noi imagini uluitoare cu Gabriela Cristea, din pauza de publicitate în care ar fi fost beată. Cum a filmat-o un coleg

Ultima actualizare:

Noi imagini apar în mediul online cu Gabriela Cristea, menite să demonstreze celor de acasă că ar fi  fost aflată în stare de ebrietate atunci când a apărut pe micile ecrane. Contul de Instagram Viperele Vesele continuă să posteze imagini care să susțină afirmațiile făcute. 

Noi imagini apar cu Gabriela Cristea în social media / foto: Captură TV
Noi imagini apar cu Gabriela Cristea în social media / foto: Captură TV

Scandalul în care este implicată soția lui Tavi Clonda pare fără final, căci imaginile nu contenesc să apară. Viperele Vesele lovesc din nou în Gabriela Cristea. 

Gabriela Cristea, filmată în timp ce se împiedica! 

Contul de Instagram Viperele Vesele a postat un nou videoclip în care Gabriela Cristea, aflată în pauză publicitară, încearcă să se încalțe în pantofi, însă cu greu reușește să se țină pe picioare. Mai mult, cel care a filmat-o și care a postat-o așa pe rețelele de socializare este chiar colegul său, psihologul Eduard Puiu, care a discutat cu moderatoarea TV despre gelozia dintre frați pe timpul pauzei de publicitate. Numai că atitudinea Gabrielei Cristea i-a pus din nou pe gânduri pe oameni. 

După ce Viperele Vesele au postat clipul video urcat, prima dată, de Eduard Puiu în social media, internauții au luat cu asalt secțiunea de comentarii.

„Nu ai cum să acoperi starea de matoleală, imaginile vorbesc de la sine 🤦🏻‍♀️ / Nuuu cred, 🙈 așa s-a prezentat la emisiune? 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ / A postat-o și domnul Puiu fix să o vadă mai bine lumea 😂 / Se vede cu ochiul liber că este „amețită" 🤦 / De-aia nu înțelegem nimic din ce vorbește, e puțin distrată 😂😂”, au fost doar câteva dintre comentariile care au apărut pe pagina Viperelor Vesele, cele care întotdeauna vin cu informații de culise din cadrul tuturor trusturilor de televiziune, informații care sunt, rând pe rând, confirmate. 

În urma acuzațiilor care i-au fost aduse, Tavi Clonda a sărit în apărarea soției sale și a negat faptul că s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice. La rândul lor, Viperele Vesele, pentru a-și susține afirmațiile făcute, publică un clip video în care Gabriela Cristea apare destul de dezechilibrată, clip postat de Eduard Puiu, în primă fază. 

Ce spune Tavi Clonda despre situația în care se află soția sa 

În urma informațiilor cum că are fi intrat în direct în timp ce se afla în stare de ebrietate, Tavi Clonda a negat toate zvonurile apărute și ne-a oferit în exclusivitate prima declarație. 

Ce pot să zic? E o minciună sfruntată. Un grup care vrea să denigreze vedetele, nu e Gabriela singura. Bineînțeles că nu este nimic adevărat! Gabriela nu consumă niciodată, nu e cu alcoolul absolut deloc iar despre asta, probabil că vor plăti în fața instanței, habar nu am, încă nu știu ce măsuri se vor lua!

Dar am crezut că timpul ăsta a apus, când se făceau în presă diverse acuzații false...Văd că a revenit. Nu e nimic adevărat! Vom vedea ce vom face în continuare! Deși nu i-a picat bine, Gabriela este ok, iar eu sunt alături de ea în orice!", ne-a declarat exclusiv, Tavi Clonda, cu privire la acuzațiile care i se aduc soției sale.

image
image
image
image
image
image
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
banner oana matache png
banner laura cosoi png
banner minodora png
image
actualitate.net
image
actualitate.net