Nuntă cu ștaif! Gabriela Firea și-a căsătorit fiul cel mare, pe Tudor! Imagini de la fastuosul eveniment

Ultima actualizare:

Gabriela Firea (51 de ani) a fost soacră mare sâmbătă, 7 octombrie. Fiul său cel mare, Tudor, s-a căsătorit civil cu aleasa inimii lui, Eva. Petrecerea a avut loc într-un local de lux din Capitală. Printre invitați s-au numărat: Adrian Năstase, Mitică Dragomir, Anghel Iordănescu, Marcel Pavel și Mirela Vaida.

Tudor este fiul Gabrielei Firea din prima căsnicie, cea cu Răsvan Firea. Fostul ministru, Gabriela Firea, și-a ținut mereu familia cât mai departe de ochii curioșilor. Sâmbătă, 7 octombrie, Tudor Firea (28 de ani) și aleasa inimii lui, Eva, au spus un „Da” hotărât în fața ofițerului Stării Civile.

La petrecerea care a avut loc în salonul unui hotel de lux din Capitală, au fost invitate doar persoanele apropiate cuplului, dar și Gabrielei Firea, printre care s-au făcut remarcați: Adrian Năstase, Mitică Dragomir, Anghel Iordănescu, Marcel Pavel și Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii „Acces Direct”, de la Antena Stars.

Gabriela Firea, mesaj emoționant

„Casă de piatră, Tudor-Ștefan și Eva Emilie! Toată viața mi-am dorit o fată și acum o am, ca soție a primului meu băiat. Noi, alături de Nicoline și Matthew Lesley - părinții miresei, dragii nași Cătălina și Gigi, întreaga familie și prietenii iubitori vă dorim să aveți împreună o viață lungă și frumoasă, casa plină de binecuvântări, credință, înțelegere din priviri, iertare rapidă atunci când apar mici discuții.

Asta înseamnă dragostea deplina! Cea mai mare bucurie a unei mame este să-și vadă copiii sănătoși, împliniți, la casa lor. Mulțumim Bunului Dumnezeu pentru această mare bucurie!”, a scris Gabriela Firea pe contul său de Facebook.

Mirela Vaida a cântat la nuntă: „Gabriela Firea este soacră mare!”

„Astăzi, Gabriela Firea este soacră mare! Mă bucur să îi fiu alături în acest moment atât de important! Felicitări”,a scris Mirela Vaida, pe Instagram, care a și cântat la nuntă.

Vaida a luat microfonul și i-a încântat pe cei prezenți cu o melodie din folclor inspirată din Moldova, zonă din care atât ea, cât și fostul ministru, se trag.

Gheorghe Nețoiu și partenera lui au fost nașii tânărului cuplu. Gabriela Firea a atras toate privirile. Soția lui Florentin Pandele a purtat o rochie elegantă, lungă, bleumarin, ce-i punea în evidență liniile corpului.

Tudor Firea a fost mereu o prezență discretă în lumea mondenă. Tânărul, în vârstă de 28 ani, nu și-a dorit niciodată să apară în lumina reflectoarelor

Tudor și Eva și-au dorit pentru celebrarea cununiei lor civile un eveniment restrâns, iar nunta propriu-zisă, mai precis cununia religioasă, va avea loc anul viitor, în vară.

La 28 de ani, Tudor Firea se poate considera un bărbat împlinit, atât pe plan personal, cât și profesional. Gabriela Firea și fiul ei dețin împreună o afacere, mai exact o firmă de imobiliare, unde fostul ministru este acționar majoritar.

Gabriela Firea a fost căsătorită cu Răsvan Firea, bărbatul cu care un băiat, Tudor, în perioada 1993–2010. Acesta s-a stins din viață în 2010, la vârsta de 54 de ani. 8 luni mai târziu, politiciana s-a recăsătorit cu Florentin Pandele, primarul orașului Voluntari.

Gabriela Firea a fost ministru al Familiei și Egalității de Șanse în guvernul Nicolae Ciucă și guvernul Marcel Ciolacu, din 25 noiembrie 2021 până pe 14 iulie 2023.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Vinerea Mare, cea mai neagră zi a creștinismului  Ce semnificație are Prohodul Domnului jpeg
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net