Nuntă mare în familia Ancăi Țurcașiu! Imagini de colecție de la cununia religioasă a fiului ei

Ultima actualizare:

Anca Țurcașiu a avut parte de un moment extrem de emoționant, căci fiul ei, Radu, 23 de ani, a făcut cununia religioasă cu iubita sa, Andreea. Cei doi au avut parte de o nuntă ca-n povești, iar celebra artistă, în rol de soacră mare, a arătat de-a dreptul fabulos și le-a transmis mirilor un mesaj de suflet. 

image

Bucurie mare în familia Ancăi Țurcașiu! Băiatul artistei, Radu, și aleasa inimii lui, Andreea, și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, în cadrul unei ceremonii minunate, la care au participat familiile tinerilor și prietenii apropiați. La începutul lunii mai, Radu și Andreea au avut cununia civilă, iar Anca Țurcașiu a fost desigur alături de însurăței pentru a le ura noroc la început de drum în noua lor viață împreună. 

Citește și: Anca Țurcașiu, detalii despre bărbatul perfect: „Sunt răsfățată și iubită”

Pentru Anca Țurcașiu, ziua de 3 septembrie, a fost un moment foarte special, care i-a umplut sufletul de o bucurie fără margini, căci Radu a îmbrăcat costumul de mire și și-a așteptat iubita la altar pentru a fi cununați religios la biserica Sf. Elefterie, din Capitală. 

Nu rata nici: Anca Țurcașiu, influenceriță pe TikTok! Acesta este antrenamentul prin care se menține în formă

Artista a împărtășit și pe rețelele de socializare imagini de colecție de le magicul eveniment. Anca a arătat de-a dreptul fabulos, într-o rochie roșie de lungime medie, asimetrică, care-i punea în evidență picioarele subțiri și tonifiate și a asortat vestimentația cu o pereche de sandale cu toc amețitor și accesorii supradimensionate. 

Vezi și: Anca Țurcașiu, Miss Litoral pe viață! Filosofie-n bikini, la malul mării

Mireasa a radiat de fericire într-o rochie albă, diafană, de inspirație retro, cu voaletă, iar fiul artistei, Radu, a optat pentru un costum albastru închis bleumarin. Cei doi erau extrem de fericiți și emoționați. Anca Țurcașiu le-a transmis mirilor un mesaj superb, pe rețelele de socializare. 

  «Iubiții vieții mele!Ziua cea mare a sosit.Azi, în fața lui Dumnezeu și-au mărturisit dragostea.Am avut emoții foarte mari.Dar, sunt atât de fericită! Iubirea, bunătatea, pacea să vă însoțească mereu!!! », a scris artista. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net