O cunoscută prezentatoare TV din România și-a dat demisia: „Nicio separare nu este uşoară”

Ultima actualizare:

Irina Gologan și-a dat demisia de la Euronews România, încheind o colaborare de aproape un an. Jurnalista, care a prezentat pentru ultima oară buletinul de știri pe 4 octombrie 2024, a făcut acest pas pentru a se dedica proiectelor personale, anunțând totodată lansarea propriului său site.

Irina Gologan. Foto: arhiva.
Irina Gologan. Foto: arhiva.

Am încheiat colaborarea în niște condiții foarte bune cu oamenii de la Euronews. Decizia a fost un pas necesar, pentru că vreau să mă axez pe proiectele personale”, a declarat Irina Gologan într-un interviu pentru Paginademedia.ro. De asemenea, jurnalista a lăsat deschisă posibilitatea unor colaborări viitoare în televiziune sau radio, însă a menționat că pentru moment dorește să se concentreze pe dezvoltarea unor inițiative proprii.

Planuri de viitor: site personal și podcasturi

Printre proiectele pe care Irina le pregătește se numără lansarea site-ului irinagologan.ro, o platformă care va dezvălui mai multe aspecte din viața sa din spatele camerelor de filmat. „Rămân deschisă colaborărilor în televiziune sau radio, însă în acest moment vreau să mă dedic proiectelor personale. Pe lângă site, mă voi orienta și către zona de podcast, un format în plină ascensiune”, a adăugat ea.

O carieră de succes în televiziune

Cariera Irinei Gologan în televiziune este una impresionantă. Înainte de a se alătura echipei Euronews, unde a prezentat știrile principale de luni până vineri, Irina a fost prezentatoare la Prima TV, unde a lucrat timp de trei ani. Ea a făcut parte din echipa „Focus” și a prezentat buletinul de știri alături de Daniel Osmanovici. Experiența sa în televiziune a început încă din primul an de facultate, când a efectuat un internship la Pro TV. A rămas în echipa acestui post de televiziune timp de 12 ani, devenind o prezență constantă pe micile ecrane.

Am hotărât să spun “DA!” aspectelor pe care le consider prioritare în acest moment al vieții mele și să iau o pauză de la frenezia știrilor! Nu a fost o decizie ușor de luat, dar am simțit că este momentul să fac mai mult pentru mine, pentru cariera mea și pentru familia mea”, a declarat Irina pe contul său de Facebook.

Televiziunea, un capitol mereu deschis

În postarea sa emoționantă de pe rețelele de socializare, Irina Gologan a vorbit despre cât de dificilă a fost această despărțire, subliniind că televiziunea va rămâne întotdeauna în inima sa. „După aproape un an în redacția Euronews, iată că a venit timpul să spun și... La revedere! Nicio separare nu este ușoară, însă sunt convinsă că pasul pe care l-am făcut este cel potrivit”, a scris ea.

Jurnalista nu exclude o posibilă revenire în televiziune, lăsând publicul să anticipeze ce va urma: „Bineînțeles că televiziunea rămâne pentru totdeauna în sufletul meu. Așa că, cine știe când, unde și cum ne vom mai vedea...”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și Beatrice, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Nicolae Botgros
Banner Roxana Ciuhulescu
Minodora Tătărușanu jpg
Banner Jorge
p diddy colaj facebook jpg
dan spataru cantaret roman jpeg
Briefing şedinţă de guvern - Valeriu Gheorghiţă - 5 ian 2022 / FOTO Inquam Photos / George Călin
brigitte bardot jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net