O recunoști? Este una dintre cele mai râvnite femei din lumea mondenă: „Aveam doar 14 ani când am început să lucrez ca model”

De-a lungul anilor, s-a făcut remarcată datorită frumuseții sale exotice. Cunoscută atât ca actriță, cât și ca model, a ajuns celebră peste hotare și este una dintre cele mai râvnite femei din lumea mondenă. Frumusețea i-a adus foarte multe contracte de imagine, dar și admiratori, unii dintre ei chiar de la Hollywood. Tu știi cine este adolescenta din fotografie?

O recunoști? / foto: Instagram
O recunoști? / foto: Instagram

Este una dintre cele mai râvnite femei din showbiz-ul autohton și atrage atenția oriunde merge. De-a lungul timpului, a participat la numeroase campanii și ședințe foto pentru case de modă renumite, branduri de haine, bijuterii și lenjerie intimă. De asemenea, a jucat în multe filme celebre și este supranumită Sophia Loren de România.

A pus pe jar mulți bărbați cunoscuți, unii dintre ei chiar de la Hollywood, precum Leonardo DiCaprio, Gerard Butler, sau Michael Fassbender. Ți-ai dat seama cine este adolescenta din imagine?

La momentul actual, vedeta are vârsta de 36 de ani și confirmat oficial, recent, pe rețelele de socializare, despărțirea de tenismanul bulgar Grigor Dimitrov. Tânăra din fotografie este nimeni alta decât Mădălina Ghenea!

„Mama mea mă numea «artista». Avea planuri mari pentru mine”

„Aveam doar 14 ani când am început să lucrez ca model, practic un copil. Pe vremea mea, la 14 ani încă te jucai cu păpușile, nu exista tehnologie, iar eu nu aveam idee cum mi se va schimba viața într-o secundă, alegând un drum foarte dificil. Câteva riduri mai târziu sunt bucuroasă de ceea ce am devenit azi. Mama mea mă numea «artista». Avea planuri mari pentru mine.

Și azi este cel mai bun manager al meu. Eu, la vârsta de 12 ani. Azi, vârsta de 12 ani arată un pic diferit, știu, dar eu chiar eram un copil”, a scris Mădălina Ghenea în dreptul imaginilor publicate pe pagina sa de Instagram, la secțiunea InstaStory.

În 2021, superba româncă a primit rolul principal în thrillerul „Deep Fear” și a jucat alături de unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood: Ed Westwick. Mădălina Ghenea va fi protagonistă într-o nouă franciză de acțiune, care va avea trei filme, fiind vorba despre „The Lost Book of Creation”, unde va juca alături de Matt Hookings.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
dorin cocos jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (5) jpg
banner dan ciotoi generic png
image png
555 (16) jpg
image png
Banner vedete la plajă
banner Livia Graur
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net