Oana Ioniță e mai hotărâtă ca niciodată și a luat o decizie importantă. Ce i s-a întâmplat aseară, când se îndrepta spre un eveniment monden: „Prima oară în 22 de ani”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Acum șase luni de zile, Oana Ioniță (42 de ani) a câștigat ordonanța președințială  pentru a petrece două zile împreună cu fiul ei de 10 ani, Maxim, care în urma divorțului vedetei de tenorul Florin Budnaru, locuiește acum cu tatăl său.

Cunoscuta coregrafă suferă mult din această cauză, mai ales că frații stau acum despărțiți, Izabel, fetița ei de 13 ani, de băiatul ei cu Florin Budnaru, Maxim, după ce au crescut și copilărit împreună.

Oana Ioniță luptă acum în instanță pentru a reuși să mute domiciliul fiului ei de 10 ani la ea acasă.

„Sunt la apelul ordonanței președințiale...” 

Cum e Oana Ioniță acum, sufletește vorbind după atâtea zbateri și încercări de a face totul să fie bine atât în viața ei, cât și a celor doi copii ai săi, ne-a spus chiar binecunoscuta coregrafă, în exclusivitate  pentru Click!

Acum sunt bine! Încercăm să fim bine! Sunt la apelul ordonanței președințiale care, din păcate, trebuie să  aibă loc, pentru că fostul meu soț nu a permis să am acele două zile în plus cu băiatul, cu Maxim, și le atacă în instanță”, începe să povestească Oana Ioniță.

„Pe Maxim l-am văzut și azi dar, din păcate, avem prea puțin timp împreună. Îmi doresc să petrecem mai mult timp împreună și să aibă domiciliul la mine. Pentru asta lupt!", ne-a povestit Oana Ioniță care nu se poate liniști pentru că este frământată de aceste gânduri de mamă și își dorește să îl aibă alături pe băiatul ei, Maxim, care în prezent locuiește cu tatăl lui, tenorul Florin Budnaru, după ce el și Oana Ioniță au divorțat.

„Cu fostul soț vorbesc, dar vorbim cât mai concret și strict la obiect, legat de programul lui Maxim. Izabel mă întreabă permanent de el, când ne întâlnim și ce activități facem. Îi este dor și îi simte lipsa fratelui ei mai mic!

Maxim s-a schimbat în urma procesului, pentru că a trebuit să ia cumva partea unei părți. Cred că îi este greu în continuare, dar sunt alături de el și vorbim mai multe lucruri acum decât înainte", ne-a mai spus Oana Ioniță, care a apelat la ajutorul unui terapeut cu care se consultă în fiecare săptămână, acesta având rolul să o ajute să aibă o relație cât mai bună cu fiul ei de 10 ani.

A rămas fără carnet

În timp ce se grăbea să ajungă la evenimentul desfășurat aseară, Viva Influencers Party, Oana Ioniță a reușit să rămână fără permisul de conducere.

„Prima oară în 22 de ani mi s-a întâmplat asta, pentru neacordare de prioritate! Eu  sunt foarte atentă dar știi cum se mai întâmplă, o mai comiți din când în când. Nu a fost grav, am fost pe fugă... Cred că orice lucru negativ se întâmplă cu un scop. Poate Dumnezeu a avut astfel grijă să nu se întâmple ceva mai rău”, a mai completat Oana Ioniță.

Și-a lansat podcastul „Viața în pași de dans”

Pe lângă copiii ei și școala ei de dans, Oana Ioniță și-a mai făcut o bucurie. Și-a lansat pocastul "Viața în pași de dans", alături de toți colaboratorii ei.

„Trebuia să o fac pentru că am  tot fost invitată la mai multe podcasturi și am simțit că vorbesc despre viața mea privată, dintr-un anumit punct de vedere, și cred că trebuie dezbătută și partea pozitivă care li se întâmplă oamenilor pentru că sunt persoane care pleacă de la dans și ajung foarte bine în cariera lor și au tot felul de experiențe bune, mai puțin bune, dar, în principiu, trebuie să evidențiem și  lucrurile bune în podcasturile acestea", e de părere fosta Bebelușă a „Cârcotașilor” care își dorește să își găsească liniștea la un moment dat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Jennifer Lopez în bej, Profimedia (5) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
anca dumitra instagram jpg
Banner Magdalena Chihaia
Gabriela cristea reteta biscuiti jpg
Banner Alexandru Ciucu
Demi Moore
andra maruta jpg
doinita oancea lora jpg
jennifer lopez ben affleck intalnire profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net