Otniela Sandu a ajuns pe perfuzii după moartea mamei: „Am avut o perioadă grea”

Otniela Sandu traversează cea mai grea perioadă din viața ei. Fosta concurentă de la „Ferma” (Pro Tv) și-a pierdut mama la sfârșitul lunii ianuarie. Vedeta suferă și acum cumplit și a ajuns să se trateze cu perfuzii. 

Mama Otnielei a murit, luna trecută, răpusă de cancer la pancreas. 

Otniela Sandu(33 de ani) se resimte și acum după pierderea mamei sale. Femeia a încetat din viață după o perioadă de mai bine de un an, în care s-a luptat cu un  cancer extins la pancreas. Duminică, 28 ianuarie 2024, Otniela și-a condus cea mai dragă ființă pe ultimul drum, în lacrimi.

De atunci, Otniela suferă în tăcere și plânge zilnic după cea care i-a dat viață. Blonda este foarte slăbită și, recent, a început un tratament pe bază de perfuzii cu vitamine, care să o ajute să-și revină. 

„Fac de ceva timp niște perfuzii cu vitamine sau cu glutation. Nu am mai făcut de opt luni cred. Dar, pentru că am avut o perioadă grea în ultima vreme, am zis să încep o nouă serie. Eu le fac acasă, nu de capul meu și nu singură.

Chiar au multe beneficii, eu care nu cred în toate nebuniile astea și îmi este și frică de ace. M-au ajutat foarte tare, așa că am început o serie de zece”, a anunțat vedeta, pe pagina ei socializare, în timp ce-i era administrată o perfuzie. 

Otniela, despre boala mamei sale: „Ni s-a zis că nu există nicio șansă. Am fost revoltată pe Dumnezeu”

Mama Otnielei Sandu s-a confruntat cu o boală nemiloasă. La sfârșitul anului trecut, vedeta a dezvăluit că cea care i-a dat viață a fost diagnosticată cu cancer la pancreas.

„Ea se simțea destul de rău, de ceva timp, avea dureri de abdomen, slăbise foarte mult și nu îi găsea niciun doctor ce are. 

Acesta a fost șocul cred, pentru că a mers la analize, la ecografii, la tot ce se putea face și nu avea nimic. La un moment dat, în urma unui CT, a descoperit exact ce are: la pancreas, un cancer extins. 

Un diagnostic foarte grav și, cumva, ni s-a zis că nu există nicio șansă. Am fost revoltată pe Dumnezeu. Au fost două săptămâni în care creierul meu a trebuit să se obișnuiască cu vestea. Toate sunt în mâna lui Dumnezeu. 

Eram acasă, mă pregăteam să merg la sport și m-a sunat sora mea și mi-a zis: <<stai, nu te speria, ia un loc și sună-l pe tata>>.  

Tata plângea, nu l-am văzut niciodată plângând. Luase CT-ul mamei și văzuse, mama nu știa și nu știam cum să îi spunem. Seara ne-am întâlnit și i-am zis și mamei”, povestea Otniela Sandu, la Pro tv.

Cine este Otniela Sandu? A fost curtată și de Horia Tecău!

Otniela Sandu a devenit cunoscută cu prilejul emisunii „Supraviețuitorul”, din anul 2016, atunci când a ajuns până în finală. Ulterior, blonda a mai participat și în alte show-uri de succes, precum „Ferma Vedetelor” de la Pro TV, dar și în emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities”, de la Kanal D.

Posesoarea unui trup de invidiat, frumoasa blondină are lipici la bărbați celebri din show-biz. Până și tenismanul Horia Tecău făcuse o pasiune pentru ea, la un moment dat, însă Otniela l-a refuzat pe motiv că nu e deloc genul ei.

„Nu țin diete, multă lume mă întrebă ce fac. Fac sport foarte mult, de două ori pe săptămână. Înot, merg cu bicicleta, merg foarte mult pe jos. Nu sunt genul de persoană care se urcă în mașină și gata, merg mult pe jos.

Am și eu multe excese și multe scăpări. Nu aș putea să duc o viață cu apă plată și lămâie, îmi place tiramisu la nebunie, ciocolata, nachos”, a declarat Otniela, pentru Click!

Otniela mai are două surori, care sunt deja așezate la casele lor, dar blonda nu se grăbește la măritiș. În prezent, ea este într-o relație cu Radu Constantin.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
florin piersic facebook jpg
image png
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net