Prezentatorul Marius Niță de la România TV: «Este înadmisibil și revoltător! Mi-a venit factura la gaz, mi-a stat inima!»

Ultima actualizare:

După ce mai multe voci cunoscute s-au arătat revoltate de sumele uriașe de pe facturile la energie termică, prezentatorul de la România TV Marius Niță și-a arătat și el propria factură.

Prezentatorul Marius Niță, de la România TV Foto: Facebook
Prezentatorul Marius Niță, de la România TV Foto: Facebook

Având în vedere că toți mai mulți oameni se plâng de scumpirile din ultima perioadă, care au început să se simtă la facturile de gaze și energie în special, printre aceștia numărându-se și nume cunoscute precum Oana Roman, Monica Tatoiu sau Mihai Trăistariu, se pare că prezentatorul Marius Niță, de la postul România TV, nu este în asentimentul lor.

Ce sumă a primit Marius Niță pe factura la energie termică

Acesta a publicat pe contul personal de Facebook un mesaj ironic, în care a explicat că factura lui a fost chiar una foarte mică. Acesta a atașat și poza cu factura în cauză, încercuind suma pe care o are de plată: -32 de lei. Acest lucru înseamnă că prezentatorul a plătit mai mult luna trecută, iar acum se află chiar pe plus cu dările. 

Prezentatorul TV a susținut, de asemenea, că nu ar trebui să mai fie criticat ministrul Energiei, făcând în special referire la liderul partidului AUR, George Simion. Iată mesajul publicat de Marius Niță! 

Este inadmisibil și revoltător! Mi-a venit factură la gaz, efectiv mi-a stat inima. Deschid mail-ul cu ochii închiși, în timp ce-mi fac o cruce, și-mi zic: fie ce-o fi! Nu se poate așa ceva, fix în toiul iernii să plătesc - 32 lei.

Păi, dacă-l mai prind pe Simion la gâtul ministrului, îi bag factură pe gât. (Pentru interviuri televizate, mesaj în privat. Va las să-mi filmați și caloriferele înfierbântate)”, a fost mesajul lui Marius Niță.

Monica Tatoiu și Oana Roman, revoltate de sumele primite pe facturi

Alte persoane însă s-au arătat revoltate de sumele primite pe facturi anul acesta. Monica Tatoiu, spre exemplu, a primit pe facturile la gaze și la energie pe luna decembrie și jumătate din ianuarie suma de 14.000 de lei!

Și Oana Roman s-a declarat revoltată de suma care i-a venit pe factura la gaze. Factura sa la gazele naturale a arătat suma de aproape 1.500 de lei, în condițiile în care înainte spune că plătea suma de 700-800 lei, pentru aceeași locuință. Și Mihai Trăistariu și Saveta Bogdan s-au plâns de facturile primite.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net