Primele declarații ale Oanei Roman după înmormântarea mamei sale: „Nu e creștinește să judecam pe alții”

Oana Roman trece prin momente dificile după pierderea mamei sale, Mioara Roman, și, cu ochii plini de lacrimi, vedeta a făcut primele declarații publice la câteva zile de la înmormântare.

Oana Roman. Foto: arhivă.
Oana Roman. Foto: arhivă.

În urmă cu câteva zile, pe 26 februarie, Mioara Roman a fost condusă pe ultimul drum, lăsând un gol imens în inima familiei sale. Oana Roman, care și-a însoțit mama în această călătorie finală, a rămas în discretie și acum, pentru prima dată, împărtășește cu publicul mărturisiri dureroase și amintiri emoționante despre femeia care i-a dat viață.

Despărțirea de Mioara Roman

Cu o ținută sobră și privirea înțesată de lacrimi, Oana a abordat subiectul într-o postare pe Instagram. A vorbit despre cum ziua înmormântării a fost perfectă, conform planurilor, pentru a-i aduce un omagiu pe măsură mamei sale. Cu toate acestea, a atins și subiectul comentariilor negative pe care le-a primit, îndemnând la compasiune și înțelegere.

"Mama a plecat în liniște. A plecat liniștită, așa cum și-a dorit, în somn. Mama a fost petrecută pe ultimul ei drum așa cum a meritat și așa cum trebuia. Ma bucur că am reușit să fac asta pentru ea. Am refuzat să vorbesc și să comentez orice și nu o voi face nici în continuare. Eu cred că nu e creștinește să judecam pe alții, nu e creștineste să tragem concluzii despre lucruri pe care le cunoaștem".

Oana Roman a avut să le transmită un mesaj celor care au emis judecăți sau comentarii răutăcioase fără a cunoaște întregul context.

"Așa că, eu consider că judecată celorlalți pe mine nu mă privește. Mama a fost, este și va rămâne un om absolut fabulos. Un om care a lăsat în urmă o moștenire umană, intelectuală, sufletească, probabil unică".

Oana a încheiat postarea exprimându-și mândria de a fi fost fiica Mioarei Roman și mulțumirea că a putut să-i ofere mamei sale tot ce a fost mai bun până în ultima clipă.

Recunoștință și un angajament de revenire

"Închei aici și promit că o să revin", a adăugat Oana Roman, păstrând vie speranța că vor exista momente în care va putea vorbi din nou fără a fi copleșită de durere.

După înmormântare, Oana Roman a transmis și un mesaj de mulțumire pentru susținerea primită în această perioadă dificilă. Ea a menționat importanța sprijinului moral oferit de prieteni, familie și cei care i-au fost alături în acele momente delicate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net