Primele imagini cu Vulpița, după ce s-a întors din străinătate. E complet schimbată

Deja au trecut câteva luni bune de cât Vulpița și Viorel Stegaru nu mai sunt împreună. Cei doi s-au despărțit în timp ce Vulpița era gravidă cu cel de-al treilea copil, despre care Viorel Stegaru suspecta că nu ar fi al lui. De atunci, după o scurtă perioadă petrecută dincolo de hotare, Vulpița s-a întors înapoi acasă!

Vlupița și-a anunțat fanii de pe Instagram că a revenit în România / foto: Instagram
Vlupița și-a anunțat fanii de pe Instagram că a revenit în România / foto: Instagram

Ultima perioadă de timp a fost însoțită de momente complicate pentru Veronica Stegaru, cunoscută în țara noastră drept Vulpița. Aceasta și-a atras critici dure din partea internauților, după ce a fost acuzată că și-a abandonat propria familie. Motivul pentru care s-a ajuns la aceste acuzații a fost faptul că Vulpița și-a lăsat cei doi copii mai mari în grija fostului ei soț, Viorel. Iar în privința mezinului, cel mic a fost luat în custodie de către stat.

După ce a născut cel de-al treilea copil, iar apoi s-a despărțit total de Viorel, Vulpița s-a întors în brațele fostului ei partener, Cătălin. O perioadă, aceștia au trăit fericiți împreună, însă totul s-a schimbat atunci când bărbatul a început o relație cu o altă femeie.

Vulpița a revenit în România

Astfel, tânăra din Vaslui a decis că a sosit momentul să înceapă un nou capitol în viața ei, motiv pentru care a plecat într-o mare capitală europeană, cel mai probabil în Berlin. Chiar dacă Vulpița nu a mai apărut pe micile ecrane în ultima vreme, ea a rămas activă pe rețelele de socializare, unde își ține fanii la curent cu ce se mai întâmplă în viața ei.

Acum, după ce a petrecut ceva timp la Berlin, Veronica Stegaru a revenit în țară, la casa părinților ei. Într-o postare pe contul ei personal de Instagram, Vulpița arată complet schimbată și spune că se află alături de părinții ei, împreună cu sora și fratele ei. Tânăra din Vaslui a decis că a venit vremea să revină acasă, alături de familia ei, iar acum și-a anunțat și fanii din mediul online că s-a întors în România, după scurta perioadă petrecută în străinătate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net