Primele imagini de la nunta Oanei Zăvoranu! Ce ţinută a purtat în biserică


    Oana Zăvoranu şi Alex Ashraf la nunta din septembrie, care a avut loc în mare secretFoto: arhivă personală
Oana Zăvoranu şi Alex Ashraf la nunta din septembrie, care a avut loc în mare secretFoto: arhivă personală

Ce apariţie a avut Oana Zăvoranu la nunta cu Alex Ashraf! Actriţa nu s-a îmbrăcat într-o rochie de mireasă clasică, şi a purtat o ţinută specială, ieşită din tipare. Vedeta s-a măritat în mare secret la începutul lunii septembrie. Bruneta a dat publicităţii primele imagini de la nunta ei, din biserică. Naşi i-au fost Silviu Prigoană şi soţia lui Mihaela.

Oana Zăvoranu a arătat primele imagini de la nunta sa cu Alex Ashraf! Cei doi s-au căsătorit în urmă cu trei luni, ceremonia religioasă fiind pusă la cale de vedetă. Îmbrăcată într-o rochie roşie, cu imprimeu floral şi cu un decolteu amețitor, Oana Zăvoranu a spus un "da" hotărât. 

simeon stalpnicul png

"Nunta a avut loc pe data de 9 septembrie. A fost iniţiativa mea. Oana Zăvoranu, în biserică? E ceva mai greu de imaginat, mă gândesc. Am zis hai să o facem şi pe asta, de ce nu? Eu m-am gândit să fiu sub acoperire, m-am îmbrăcat într-o rochie roşie cu un decolteu adânc de preotul nu-şi putea dezlipi ochii de pe bustul meu. A avut loc într-o biserică superbă, nu ştiu dacă am intrat într-o biserică atât de frumoasă", mărturisea recent Oana Zavoranu. 

Vedeta a mai fost căsătorită, dar nu se cununase religios cu fostul soţ, Pepe. De data aceasta, vedeta şi-a călcat pe inimă şi a intrat în biserică alături de palestinianul Alex Ashraf. Soțul ei a purtat un costum elegant şi a fost extrem de protector cu vedeta. Naşii celor doi au fost Silviu şi Mihaela Prigoană.  

cub irina margareta nistor png
cub toma caragiu png
cub adriana iliescu și eliza png
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
cub horoscop iertare png
horoscop bani jpg
cub cristina cioran png
Prințul Harry jpg
image
image
image
image
image
image
Kim Petras Sam Smith la Grammy 2023 profimedia 0754344361 jpg
cub bianca rus png
cub cristina cioran png
Prințul Harry jpg
mihai bendeac jpg
sotie tommy lee jpg