Radhu, din top Latin Billboard, lansează versiunea românească a melodiei „Sunt călător”

Radhu, artistul latino de origine română, revine cu o nouă piesă care ne atinge inimile și ne poartă într-o călătorie emoțională: „Sunt Călător”. Acest hit estival este un manifest al curajului de a ne urma inima și de a aborda cu încredere noi începuturi.

Radhu s-a născut la Ploiești / foto: arhiva
Radhu s-a născut la Ploiești / foto: arhiva

Melodia, compusă de Alin Radu și produsă în Argentina de Luis Perrusi și Jonathan Olivi, împreună cu Tony Cortez, orchestratorul celebrei Gloria Estefan, beneficiază acum de o versiune și un videoclip în limba română!

Albumul „Radhu – Puro Amor” a adus artistului recunoaștere internațională încă din 2020 și un loc în topul Latin Billboard, alături de nume mari din muzica latino-americană precum Maluma și Shakira.

Radhu îmbină în mod unic influențele de salsa, cumbia și plena, captivând publicul din întreaga lume cu stilul său autentic.

Colaborările sale de succes cu artiști de renume mondial, cum ar fi Laura Zapata – sora superstarului Thalia – și trupa Rafaga, evidențiază versatilitatea și talentul său remarcabil. Noua lansare urmează turneului său din Mexic, unde a avut parte de experiențe memorabile alături de mari nume din muzica latino, consolidându-și reputația de „Rege al muzicii tropicale din România”, titlu atribuit de presa din America Latină.

Videoclipul în limba română, regizat de un român

Videoclipul piesei „Sunt Călător”, regizat de renumitul Dan Petcan, captează frumusețea peisajelor românești. Radhu declară că colaborarea cu Dan a fost un vis împlinit, iar rezultatul final este pe măsura așteptărilor sale.

Cântărețul încurajează publicul românesc să descopere și să aprecieze viziunea artistică a lui Dan Petcan, subliniind importanța promovării talentului autohton pe plan internațional. Videoclipul are și o versiune în limba spaniolă, difuzată internațional.

 „Sunt Călător” este doar începutul unei călătorii muzicale fascinante, iar Radhu pregătește surprize inedite pentru fanii săi din întreaga lume. Să ne alăturăm lui Radhu în această călătorie muzicală și să ne lăsăm purtați de ritmurile sale captivante!

Radhu explică succesul său în Latin Billboard astfel: „Am reușit această performanță datorită creativității și originalității proiectului muzical, o fuziune de ritmuri latino-americane precum salsa, cumbia, plena, candombe și altele. Colaborările cu Tony Cortez și Luis Perrusi au fost esențiale, aducând un sunet unic și autentic”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
image png
maria dragomiroiu si sotul bebe mihu 4 webp
cub alin oprea larisa uță png
printele din olanda profimedia jpg
emily in paris jpg
Banner Nicolai Tand
stefania costache iumor jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net