Raluca Diaconu, probleme grave la debutul în televiziune: „M-am vindecat prin tratamente naturiste”

Ultima actualizare:

La final de an, şi Raluca Diaconu este extrem de ocupată, ca orice artist. O vom vedea atât în emisiunile obişnuite de la tv sau o vom asculta la radio, dar o vom putea întâlni şi în programele speciale de sărbători pregătite atât de Favorit TV, cât şi de Naţional TV şi Naţional FM. În plus, va fi şi pe scenă, căci este cântăreaţă înainte de toate!

Raluca Diaconu  prezintă “Ceasuri  de folclor” şi  “Gazda favorită”,  la postul Favorit  TV
Raluca Diaconu prezintă “Ceasuri de folclor” şi “Gazda favorită”, la postul Favorit TV

De câţi ani, în televiziune?

De opt ani. 

Ce îţi mai aminteşti despre debut?

Îmi amintesc perfect zilele acelea, a fost o perioadă de debut foarte intensă, cu multă muncă. Şi a mai fost ceva: m-am confruntat cu o acnee, fix la început de carieră în televiziune. Mă supăra îngrozitor acest aspect, mai ales că în adolescenţă nu am avut astfel de probleme. Am învăţat o lecţie a răbdării atunci, am învăţat să îmi văd de drum chiar şi atunci când oamenii bârfesc, să îmi stăpânesc nemulţumirea faţă de mine, faţă de gura lumii, să privesc cu optimism în faţă şi să nu caut soluţii de moment. M-am vindecat prin tratamente naturiste.

Se apropie finalul de an. Care sunt cele mai mari realizări şi bucurii pe care ţi le-a adus 2022?

Bucuriile sunt multe. A fost un an cu evenimente superbe şi a fost primul în care am cântat şi prezentat pe scena Sălii Palatului. De asemenea, a fost şi anul în care am cântat pentru prima dată în afara ţării. Am făcut emisiuni frumoase şi la tv, şi la radio, unele dintre ele sunt pe canalul meu de YouTube, în seria “Dincolo de cântec”. M-am crescut pe mine spiritual, am cunoscut oameni noi, am citit cărţi, m-am îmbogăţit sufleteşte. 

Şi cele mai mari dorinţe pentru 2023?

Să fac mai multă muzică şi să călătoresc mai mult. Îmi doresc să trăiesc mai sănătos, deşi acest aspect mă preocupă constant, întotdeauna e loc de mai multă mişcare, de o dietă îmbunătăţită, de mai multă meditaţie şi rugăciune.

Ce planuri ai pentru acest Crăciun?

Crăciunul îl petrec de obicei cu familia, la Izvoarele. Este una dintre puţinele ocazii când ne strângem toţi fraţii acasă. Fratele nostru s-a căsătorit anul acesta, familia se măreşte şi este frumos. În plus, eu am activităţi în Prahova, alături de elevii mei de la cele două centre culturale din Vălenii de Munte şi din Izvoarele, de care mă leagă colaborări trainice: mergem la colindat, susţinem spectacole de colinde, iar asta intensifică atmosfera de sărbători. Astfel, reuşesc să simt mai intens sărbătorile.

De Revelion telespectatorii te văd la Favorit TV. Dar eşti şi pe vreo scenă, cântând, aşa e?

Da, pentru că îmi place să cânt de Revelion, aşa că voi fi şi anul acesta alături de românii care iubesc vocea mea şi muzica populară, deopotrivă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
 Oana Roman (47 de ani) a recunoscut faptul că nu a avut mereu o viață roz și lipsită de probleme
image
actualitate.net
image
actualitate.net