Ramona Dumitrescu, vocea de la radio, și-a dat demisia. De ce a luat decizia de a pleca de la Virgin Radio: „Gata, plec!”

Ramona Dumitrescu, vocea de la Virgin Radio, pe care o ascultă românii aproape în fiecare zi, a făcut anunțul neașteptat pe rețelele de socializare: și-a dat demisia! De ce a luat această decizie.

ramona dumitrescu instagram jpg

Ramona Dumitrescu, cea pe care o știm de la matinalele radio, a studiat jurnalismul la Universitatea de Vest din Timișoara. De la începutul anului 2020, face parte din familia Virgin Radio România. Nu este primul ei job în lumea radioului, având o carieră largă în acest domeniu, mulți o cunosc de când a lucrat în calitate de corespondent pentru radio Pro FM. De asemenea, s-a numărat printre cei care și-au dorit să obțină șorțul MasterChef.

Deși nu este prima dată când anunță că urmează să plece de la Virgin Radio, de data aceasta, Ramona știe că este o decizia sigură. „Astăzi a fost ultima mea zi la Virgin Radio. Gata, plec! Nu este pentru prima dată când plec, este pentru a doua oară. Oricât de drag mi-ar fi acest loc, pentru că este primul loc în care am putut să fiu EU, este locul în care am avut libertatea deplină, atât în vedere de muzică, dar și-n materie de discurs. Am fost lăsată să fiu fix așa cum îmi doresc eu să fiu (…).

„Prima dată când am plecat de aici ...”

Vă spun sincer, sper să nu mă mai întorc, pentru că vreau să evoluez. Nu o să vă spun momentan încotro mă îndrept. O să vă zic în câteva zile încotro plec”, a anunțat Ramona Dumitrescu, prin intermediul unui filmuleț publicat pe pagina ei de TikTok.

De asemenea, vorbind despre prima dată când a plecat, a mărturisit că a plâns și a făcut „circ” prin redacție: „Prima dată când am plecat de aici, de la Virgin, am plecat cu inima super îndoită, am plâns, am jelit, am făcut circul Pământului pe aici prin redacție…de data aceasta sunt liniștită, sunt împăcată cu decizia mea, sunt foarte optimistă în ceea ce privește viitorul și sunt foarte mândră de tot ceea ce am realizat aici. Am simțit că este momentul să-mi iau zborul”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
kate middleton getty jpg
555 jpg
banner catalin botezatu png
andreea bostanica ilinca vandici colaj instagram jpg
banner Nouria Nouri png
oana zavoranu colaj instagram jpg
sean diddy profimedia jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net