Regretă Adelina Pestrițu că a renunțat la implanturile mamare? „A fost o decizie luată după...”

După 8 ani în care și-a etalat bustul perfect, la începutul acestui an, Adelina Pestrițu a luat o decizie radicală, aceea de renunța la implanturile mamare! În anul 2016, fosta prezentatoare TV nu se ferea să vorbească despre alegerea ei de a își mări bustul, iar recent, a dezvăluit dacă regretă decizia de a renunța la ele.

Regretă Adelina Pestrițu decizia de a renunța la silicoane? / foto: colaj Instagram
Regretă Adelina Pestrițu decizia de a renunța la silicoane? / foto: colaj Instagram

În anul 2016, Adelina Pestrițu a apelat la medicul estetician pentru a-și mări bustul, iar la vremea respectivă era extrem de mândră de alegerea făcută. După 8 ani, însă, la începutul acestui an, vedeta a luat o decizie radicală: a renunțat la implantul mamar, din motive de sănătate. Mai exact, decizia a fost luată alături de medici, care au hotărât că cea mai indicată măsură este operația de micșorare a sânilor, după ce aceasta a acuzat dureri de spate.

„A fost cea mai bună decizie”

Recent, Adelina, în vârstă de 37 de ani, a fost invitată în cadrul unui eveniment organizat de Fundația Renașterea, cu ocazia Zilei naționale a luptei împotriva cancerului de sân, cu scopul de a crește gradul de conștientizare cu privire la această boală, la Academia Română, cea mai prestigioasă instituție de cultură. Vedeta a vorbit astfel despre ce a determinat-o să ia această decizie și dacă are regrete că a renunțat la implanurile mamare.

Din toate punctele de vedere, mă simt foarte bine. A fost cea mai bună decizie pe care puteam s-o iau. A fost o decizie luată după mult timp de gândire, analiză, controale medicale, discuții purtate cu domnul doctor. Nu regret absolut deloc', a declarat Adelina Pestrițu, pentru viva.ro.

De asemenea, le-a transmis și un mesaj urmăritorilor ei, insistând asupra importanței controalelor anuale: „În primul rând, să meargă la control, chiar dacă vorbim despre un control preventiv. Mai bine să prevenim decât să tratăm. E important să facem cel puțin o ecografie mamară, anual, și să avem grijă atât de noi, cât și de cei din familia noastră”, a mai spus ea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințesa Mette Marit, Prințesa Ingrid și Prințul Haakon, GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Gabriela Lucuțar
gigi becali facebook jpg
theo rose anghel damian colaj instagram jpg
banner Iulia Albu Catanga Pădureanu
Banner Ela Crăciun
Banner Saveta Bogdan
Banner Andreea Sandu
film  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net