Implanturile mamare pot cauza cancer! Panică printre vedetele siliconate

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Administrația pentru Alimente și Medicamente (FDA) a făcut, recent, un anunț care a băgat spaima în rândul vedetelor care au silicoane! FDA a avertizat femeile care au deja implanturi mamare, sau care intenționează să-și pună, că anumite tipuri de cancer ar putea să se dezvolte în țesutul cicatricial format în jurul implanturilor.

Silicoanele ar putea cauza anumite tipuri de cancer, afirmă FDA Sursa: Facebook
Silicoanele ar putea cauza anumite tipuri de cancer, afirmă FDA Sursa: Facebook

Vedetele „tunate”, cuprinse de panică!

Vedetele de la noi, care au uitat deja numărul intervențiilor estetice la sâni, au comentat, cu teamă în glas, pentru Click! avertismentul specialiștilor.

Administrația pentru Alimente și Medicamente (FDA), din Statele Unite ale Americii, a tras, recent, un serios semnal de alarmă, referitor la faptul că impanturile mamare ar putea cauza diferite tipuri neobișnuite de cancer.

Citește și: Anamaria Prodan se resimte și acum în urma bătăii încasate de la Reghe! Își schimbă silicoanele?

Noul avertisment al agenției este legat de un tip de cancer numit carcinom cu celule scuamoase, dar și de mai multe tipuri de limfoame, apărute în cazul impanturilor mamare. Limfomul este cunoscut ca un cancer al sitemului imunitar.

FDA afirmă că are deja cunoștință de nu mai puțin de 20 de cazuri de carcinom, și alte 30 de cazuri de limfoame, formate chiar în țesutul cicatricial din jurul implantului mamar. Simptomele pot apărea după ani de zile de la operația de implant mamar și includ: umflături, dureri și chiar modificări ale aspectului pielii de la nivelul sânilor.

Vezi și: Implant silicon fără cicatrici la sâni? Află totul despre intervenția de mărire a sânilor prin abord transaxilar

Recentul anunț al FDA a pus pe jar vedetele de la noi care au apelat și ele, în număr foarte mare, la implanturile mamare. Unele chiar se află la patra sau la a cincea intervenție de acest fel.

Vica Blochina: „Nu implanturile cauzează cancer, ci doctorul nepriceput!”

Fosta balerină Vica Blochina (47 de ani) a trecut până acum prin trei operații estetice de amploare. Vica și-a făcut rinoplastie, și-a injectat grăsime în fese și are și implanturi mamare, de pe urma cărora blonda a avut cel mai mult de tras.

În 2012, Vica și-a pus silicoane, însă intervenția a fost un eșec total. La câteva luni de la operaţie, sânii ei au ajuns să arate înfiorător, iar blonda a acuzat-o atunci pe Adina Alberts, chirurgul care s-a ocupat de bustul ei, de malpraxis. A pierdut însă procesul cu medicul estetican, iar, în 2016, Vica Blochina şi-a reparat sânii în Turcia.

Nu rata nici: Cum a convins-o un actor pe Loredana să nu-și pună silicoane. „Erau niște fete superbe, cu sâni care stăteau în sus”

Nu implanturile cauzează cancer, chiar nu cred așa ceva! 60% din femeile de pe planetă au implanturi! Un doctor nepriceput, însă, poate cauza multe complicații. Eu chiar știu lucrul acesta și am pățit-o pe pielea mea!”, a comentat Vica Blochina, pentru Click!

Daniela Gyorfi: ”Te-ai operat, asta este situația, îți asumi!”

Daniela Gyorfi (53 de ani) a suferit nu mai puțin de patru operații la nivelul sânilor. Gyorfi este prima vedeta din România care și-a pus silicoane, în 1999.

Solista spune că, dacă ar putea da timpul înapoi, nu și-ar mai face nici o operație la sâni. Gyorfi a acuzat numeroase probleme, după ce și-a mărit bustul. Ultima oară, proteza de la unul dintre sâni s-a crăpat și a „luat-o la vale”.

Citește și: Bianca Comănici, certată de fani că nu are silicoane mai mari. Care a fost reacția fostei concurente de la «Puterea Dragostei»

Nu am auzit în viața mea de așa ceva! Eu mi-am făcut ultima operație în urmă cu 10 ani. Habar nu am despre ce este vorba. Mie nu-mi este frică, îți dai seama! Te-ai operat, asta este situația, îți asumi!

Odată ce ți le pui, asta e! Ei spun acum că implanturile sunt de ultimă generație și că sunt garantate pe viță. Dar e foarte greu cu implanturi. Dacă faci un copil (ai o naștere-două la activ), ori oscilezi în greutate, ori ai o piele care se lasă, atunci, clar, trebuie să-ți reînnoiești protezele. Degeaba spun ei că nu, că sunt pe viață! În majoritatea cazurilor trebuie schimbate, după un timp”, a declarat daniela Gyorfi , pentru Clcik!

Daniela Gyorfi nu crede, însă, prea tare în ipoteza că implanturile ar cauza cancer mamar.

Vezi și: Elena Ionescu, cu silicoanele la control! «Mi-am pus implanturi pe gaz!» Imagini, în premieră, cu noile dotări!

Eu nu am avut niciodată probleme de genul ăsta. Într-adevăr, mi s-au lăsat prima dată pentru că nu le-am avut puse sub mușchi. A doua oară, mi le-am pus sub mușchi, dar am nascut-o pe Maria. A treia oara trebuia să o fac după naștere, pentru  că sânii nu mai erau ok. Acum, Dumnezeu cu mila! Doamne ferește de tot felul de pățanii, de la anestezie până la ce-o fi să fie!”, a declarat Daniela Gyorfi, pentru Click!

Simona Trașcă: „Doamne ferește! E prima dată când aud așa ceva!”

Simona Trașcă se vede și ea obligată să-și schimbe silicoanele pentru a cincea oară! Blonda acuză în prezent dureri mari la sâni, dar îi este frică să se mai opereze. Vestea că implanturile mamare pot cauza cancer a luat-o pe neașteptate!

Doamne ferește! E prima dată când aud așa ceva! Să ne ferească Dumnezeu pe toate care avem și care își vor pune. În ziua de astăzi, cred că majoritatea femeilor au implanturi.

Nu rata nici: Katie Price, imagini incredibile cu noile silicoane! Sunt cei mai mari sâni văzuți vreodată?

Eu am niște dureri și acum la sâni! Am niște dureri intermitente, surde. Simt ca niște cuțite, așa! De doi-trei ani tot mi se spune să mă operez, dar nu mai sunt așa fan operații cum eram înainte, acum mi-e frică. Eu ar trebui să schimb implanturile, au trecut zece ani de când m-am operat.

Ultima dată, m-am operat la doctorul Kasem, acum 10 ani. Înainte eram prima la operație, acum amân cât pot. De vreo trei ani, am avut două operații programate la doctori diferiți și le-am anulat de frică! Oricum, când te decizi s-o faci, riscuri există, dar ți le asumi!”, a declarat Simona Trașcă, pentru Click!

Cătălin Botezatu, alăturui de esteticianul vedetelor, Morad Iancu Sursa: Facebook
Cătălin Botezatu, alăturui de esteticianul vedetelor, Morad Iancu Sursa: Facebook

Ce spun medicii estetcieni? Doctor Morad Iancu, esteticianul vedetelor: „Există un posibil risc!”

Medicii esteticieni sunt de părere că întotdeauna există un risc în cee ce privește intervențiile de implant mamar. Reușita operației depinde, însă, atâtă de condițiile în care s-a efectuat intervenția, dar și de calitatea implanturilor, în ultimă instanță.

Citește și: Maria Constantin a prins gustul intervenţiilor estetice! Ce transformare majoră și-a făcut

Este adevărat că orice tratament medical comportă un posibil, anumit risc. Însă e important să apelăm la o clinică de specialitate, căci , odată ce folosim device-urile medicale, implanturile sau materialel injectate la nivelul coprului, ele sunt aprobate.Trebuie să venim la consultație după tratament, așa riscurile de apariție a complicațiilor este foarte mic.

În acest fel, deja putem să prevenim, să dăm niște tratamente. Dar, dacă ne trezim cu o pacientă care nu a venit la niciun control după operație, la 30 de ani după intervenție posibil să existe niște complicații .

E important să facem o dată pe an o ecografie mamară și, repet, să venim la control la medic. Oricum, riscul de apariție a complicațiilor este foarte mic, unul la câteva milioane!",  a declarat doctor Morad Iancu, în exclusivitate pentru Click! 

Vezi și: Daniela Gyorfi, revoltată că i-au explodat silicoanele de 4.500 de euro: «M-au operat de mântuială»

Datele oficiale atestă că implantul mamar este, la acest moment, cea mai populară operaţie estetică din lume. Potrivit Societății Americane a Chirurgilor Plasticieni, aproximativ 10-11 milioane de femei din întreaga lume au implanturi mamare. Costul unui implant mamar se ridică în jurul a 5.000 de euro. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image
actualitate.net
image
actualitate.net