Vedetele au dat buzna la cuţit, nu la spovedit

image
Actrița Eugenia Șerban, în cabinetul medicului Călin Doboș, înainte de operația de marți. Ea și-a reparat pleoapele

Unele fac coadă la biserică, să se spovedească şi să se împărtăşească, altele, la uşile medicilor esteticieni. Eugenia Şerban vrea să-şi aranjeze pleoapele cu bisturiul, Simona Traşcă doreşte un fund bombat cu grăsime proprie, iar Natalia Mateuţ s-a decis: îşi pune silicoane.

A cedat ispitei în Săptămâna Mare! La 46 de ani, frumoasa actriţă Eugenia Şerban şi-a spus că n-ar fi rău să vadă un chip mai tânăr în oglindă, aşa că a decis să-şi reducă ridurile de sub ochi şi să-şi ridice pleoapele căzute. Vedeta din serialul „Trăsniţii” (Prima TV) s-a lăsat pe mâna chirurgului estetician Călin Doboş, care a băgat-o în operaţie marţi, după un consult amănunţit şi de la care noi vă prezentăm poze în premieră.

image
Natalia Mateuț s-a programat la operație: își va pune, în sfârșit, silicoane

“Vom face o intervenţie de blefaroplastie la pleoapa superioară. Operaţia durează 30 de minute şi nu necesită internare. Recuperarea este uşoară, iar în 10 zile va putea să-şi reia activitatea”, a declarat dr. Călin Doboş înainte de a trece la treabă. “Orice femeie trebuie să aibă grijă de ea. În munca mea e foarte important aspectul fizic, de aceea am recurs la această intervenţie”, ne-a declarat şi Eugenia Şerban.

image
Simona Trașcă s-a îngrășat 10 kg, pentru ca medicul să aibă de unde să-i extragă grăsime și să i-o injecteze în fese

O altă vedetă căreia i-a stat capul la operaţii în Săptămâna Patimilor este Simona Traşcă (36 de ani), alias Pamela de România. Ea nu a ajuns încă la cuţit, ci s-a pus la o cură de îngrăşare. Da, aţi auzit bine! Blonda şi-a adăugat siluetei 10 kg în plus, pentru a putea ulterior să apeleze la operaţie de liposucţie cu injectarea propriei grăsimi în fese. Practic, ce scoate dintr-un loc – în principal de pe coapse şi abdomen – medicul injectează apoi în zona în care e nevoie, în cazul Simonei, în fese.

“Am mâncat foarte multe dulciuri, maioneză, fastfood, am băut foarte multe sucuri. M-am îngrăşat 10 kg în două luni şi în trei săptămâni mă operez. Îmi ia grăsimea şi mi-o bagă în fese, mai slăbesc câteva kilograme şi ajung aşa cum eram înainte”, a povestit Simona la “Un show păcătos” (Antena 1).

Şi Natalia Mateuţ (26 de ani) s-a decis tot în post să îşi facă o ajustare la nivelul sânilor. Nu că n-ar fi şi acum dotată, dar parcă ar mai fi loc de ceva în plus. Bruneta a bătut palma cu chirurgul estetician Vitalie Stan, care a programat-o la operaţie luna viitoare.

Ele şi-au făcut operaţii estetice în Postul Paştelui!

În ultima vreme, a fost ploaie de operații estetice în showbiz. Pe 26 martie, Cristina Spătar și-a pus silicoane, iar Rocsana Marcu și-a subțiat talia, ambele în aceeași zi, la medicul Vitalie Stan. Ana Maria Mocanu, asistenta lui Dan Capatos, și-a micșorat năsucul în Turcia, iar recent Adelina Pestrițu s-a ales și ea cu sâni noi și frumoși.

image
cub florin zamfirescu png
Adriana și Eliza Iliescu
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
cub anca androne png
Rica Raducanu, Facebook jpg
cub bromania png
Robbie Williams Spice Girls
Daniel Jinga dirijor jpg
Avioane rusești TU-160 FOTO Profimedia
image
image
image
image
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu
jude law phillipa coan jpeg
bruce willis moonlighting jpg jpeg