Maria Constantin a prins gustul intervenţiilor estetice! Ce transformare majoră și-a făcut

La un an după ce şi-a pus silicoane, cântăreaţa de muzică populară Maria Constantin (34 de ani) a mai făcut o transformare majoră. Şi-a dorit enorm să-şi retuşeze sprâncenele, aşa că a apelat la o procedură de ridicare a acestora şi micropigmentare. 

Maria Constantin (34 de ani)
Maria Constantin (34 de ani)

Maria Constantin e încântată de noua procedură estetică pe care a făcut-o.

„Mi-am dorit efect de lifting şi l-am obţinut prin schimbarea formei sprâncenelor’’, a scris Maria Constantin pe reţelele sociale.

Aşa s-a întâmplat şi când şi-a pus silicoane. Deşi îşi dorea doar o ridicare a sânilor, medicul a sfătuit-o pe frumoasa blondă să apeleze la implanturi, iar decizia a fost acceptată imediat de fosta soţie a lui Marcel Toader.

Maria Constantin și-a pus și silicoane

Maria se pregătește de nuntă cu Robert
Maria se pregătește de nuntă cu Robert

„Eu nu am avut nevoie de sâni mari, ci mi-am dorit doar ridicare. După naştere, corpul trece prin anumite transformări, mai ales dacă alăptezi o perioadă îndelungată sau dacă slăbeşti sau te îngraşi brusc. Mi s-a spus clar că este posibilă această intervenţie doar cu ajutorul implantului”, a spus Maria, care a optat pentru această intervenţie.

Maria Constantin a recunoscut că avea un complex de mai bine de 10 ani, în legătură cu sânii. Ea a mărturisit că nu purta niciodată rochii fără sutien pentru că i se părea că se văd inestetic. După operație, blondina a spus că nu a avut deloc dureri. În prima zi după intervenția chirurgicală a simțit o presiune pe piept, dar a urmat cu sfințenie indicațiile medicilor și totul a trecut cu bine.

Maria Constantin trăieşte o poveste de dragoste alături de iubitul ei, Robert Stoica, însă cei doi nu s-au grăbit să ajungă la altar. Din cauza pandemiei, până acum au amânat nunta timp de doi ani.

„Momentan nu ne gândim la nuntă, pentru că iată este perioada asta. Săptămâna aceasta trebuia să am spectacol la Constanța și s-a anulat. Nu aș putea să programez ceva dacă nu am singuranța că se va ține. Eu sunt, oricum, omul momentului. Poate că o să vă anunț așa, cu o lună de zile înainte, pac, gata, mă mărit”, a declarat Maria Constantin, pentru Click!, în urmă cu câteva luni.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net