Bianca Comănici, certată de fani că nu are silicoane mai mari. Care a fost reacția fostei concurente de la «Puterea Dragostei»

Ultima actualizare:

Bianca Comănici este cunoscută în România după ce a participat la emisiunea ''Puterea Dragostei'', difuzată pe Kanal D, un show în care concurenții se înscriau în speranța că își vor găsi perechea.

Bianca Comănici a participat la ''Puterea Dragostei''
Bianca Comănici a participat la ''Puterea Dragostei''

Bianca Comănici nu și-a găsit, însă, iubirea, dar a câștigat mulți fani, ce acum nu o scapă de ochi.

Bianca Comănici, certată de fani

Bianca Comănici a fost apreciată și lăudată de-a lungul timpului de public, însă, cum nu poți mulțumi pe toată lumea, și mai ales, nu poți fi pe placul tuturor, tânăra mai primește și comentarii negative.

Recent, fosta concurentă a emisiunii a postat câteva imagini cu ea, la piscină, în costum de baie. Dorința acesteia a fost să le arăte și fanilor achizițiile de care este foarte mândră, silicoanele.

Citește și Bianca Comănici de la "Puterea dragostei", mărturisiri despre bărbatul din viaţa sa

image

Postarea a fost imediat apreciată de mii de urmăritori și a primit sute de comentarii. Printre complimente și laude, vedeta a primit și câteva comentarii răutăcioase, la care a știut să facă fața.

''Nu înțeleg de ce ți-ai mai pus implant dacă totuși nu se vede diferența'', a scris un internaut.

Răspunsul Biancăi a apărut imediat, aceasta declarandu-se nemulțumită de mentalitatea românilor.

''Numai în România există mentalitatea asta 'îmi pun implant de toți banii'. Uite că există și persoane care preferă natural. Cum poți spune că nu e nicio diferență când eu nu aveam sâni deloc'', a notat aceasta.

Bianca Comănici și-a dorit silicoane

Tânara s-a gândit mult la această decizie până și-a făcut curaj să treacă la fapte. Vedeta și-a dorit o marire a sânilor, lucru pe care l-a și făcut.

Citește și Este mult peste așteptări! Andreea Mantea și primele imagini din Casa Iubirii! Bianca Comănici: „Doamne, cum arată!” 

Fiind obișnuită să-și țină fanii la curent cu tot ceea ce face, vedeta povestit printr-o filmare postată pe Youtube, cum se simte și ce face după operație. De asemenea, ea a ținut să le spună că îi va ține la curent cu evoluția stării ei.

''Nu am niciun fel de problemă, singura e că am gâtul cam uscat, dar operația este gata. Sunt gata, pregătită de viață. Nu mă doare nimic, simt o febră musculară, dar foarte puțin, dacă vorbesc prea mult sau dacă respir mai profund. Nu am niciun fel de problemă, sunt șocată. Nu simt durere, n-am nimic, aș putea să mă ridic să plec.

Sunt foarte mulțumită până acum, știu că multe fete întâmpină dureri imediat după. N-am de unde să știu zilele următoare. Ce pot să zic mai multe…n-am ce să reproșez mai mult. Doamne ajută. Aveți grijă de voi'', a povestit Bianca Comănici.

Bianca Comănici a câștigat de două ori ''Puterea dragostei'', difuzată pe Kanal D. Aceasta a obținut simpatia fanilor datorită sincerității sale debordante din show-ul matrimonial, iar aceștia au preferat să rămână alături de ea și după încheierea emisiunii.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net