Rocsana Marcu a dat lovitura și în Spania! Vedeta se extinde în zona de imobiliare și își va aniversa ziua de naștere cu milionarii din Marbella! "Am vândut o vilă superbă..."

#Exclusiv Click!

Rocsana Marcu are viață frumoasă de când a devenit antreprenoare și vinde proprietăți scumpe atât în Dubai cât și în Marea Britanie. Artista și fosta prezentatoare TV nu se dezice.

Îi merge foarte bine pe plan profesional și face bani pe bandă rulantă. După ce a vândut vile "în cer" de milioane de euro în Dubai, vedeta s-a îndreptat către alte țări unde mai poate face bani frumoși.

Rocsana Marcu se orientează bine de obicei iar acum a testat piața imobiliară din Spania și se pare că a fost cu succes. A început să vândă proprietăți și acolo și se gândește că ar putea să își facă ziua de naștere în Marbella, pe 25 august, alături de milionarii de acolo, mulți dintre ei clienți de-ai săi pentru casele pe care le-a scos la vânzare.

"Sunt pe drumuri. Am eveniment de vânzări în Marbella, în Spania. Am vândut o vila superbă și în Marbella, pentru clienții mei de aici, localnici, care cumpără pentru că sunt înnebuniți după Marbella. Am aici un eveniment important de vânzări și tot aici am decis să îmi fac și ziua de naștere cu prietenii mei de aici și din Dubai. O să îmi extind compania de real estate și în Marbella și lucrez deja cu cei mai buni agenti români pe care i-am recrutat din zonă", ne-a declarat, în exclusivitate pentru Click! Rocsana Marcu.

A vândut și case plutitoare în Dubai

Rocsana Marcu este un bun antreprenor. S-a descurcat de minune cu job-ul pe care și l-a ales încă de când s-a mutat la Londra și pe care l-a dezvoltat cu propriile forțe în Dubai. A avut noroc să vândă proprietăți bune și scumpe în Dubai de unde a obținut comisioane pe măsură. A vândut de la case plutitoare realizate pe cele mai tari insule până la penthouse-uri de milioane de euro și acum se bucură de o "liniște" financiară care îi dă cumva aripi să își ducă visul mai departe.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Jennifer Lopez în bej, Profimedia (5) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
anca dumitra instagram jpg
Banner Magdalena Chihaia
Gabriela cristea reteta biscuiti jpg
Banner Alexandru Ciucu
Demi Moore
andra maruta jpg
doinita oancea lora jpg
jennifer lopez ben affleck intalnire profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net