Romanița Iovan a spus „DA”, în secret! Iubitul a cerut-o în căsătorie: „După 14 ani...”

Romanița Iovan a făcut marele anunț și a povestit că, după 14 ani de relație, iubitul ei, avocatul Iulian Gogan a cerut-o în căsătorie. Creatoarea de modă este, se pare, o femeie logodită, dar cum discreția a caracterizat-o întotdeauna, a decis să păstreze și această veste pentru persoanele apropiate.

Cunoscutul designer a menționat că și-a cunoscut actualul partener în urmă cu ani buni, într-un cadru profesional. Romanița Iovan căuta asistentă juridică și iată că Universul i l-a scos în cale pe cel care avea să-i devină iubit. De acolo, relația lor a evoluat firesc și nu au depășit nicio perioadă esențială: au fost întâi prieteni și abia după au ajuns să formeze un cuplu.

S-ar putea să te intereseze și: Fiul Romaniței Iovan îi calcă pe urme lui Elon Musk! La nici 16 ani a construit o mașină electrică

Mai mult, Romanița Iovan a mărturisit că Iulian Gogan a cerut-o în căsătorie și, fiind o persoană credincioasă, a cerut binecuvântarea duhovnicului său. Totul s-a întâmplat, ca la carte, înainte să cunune prima pereche de fini împreună.

Romanița Iovan, primele declarații despre logodna cu Iulian

„Da, ne-am logodit înainte să cununăm primul cuplu de fini. Duhovnicul meu a fost o maicuță – Lavrenția – de la Mănăstirea Ghighiu. Înainte să plece spre ceruri, ne-a dat binecuvântarea, în felul ei”, a declarat creatoarea de modă, pentru Revista VIVA.

Cei doi nu au neapărat gânduri de căsătorie, dar un lucru e cert: sunt împreună de un deceniu și jumătate, aproape, și sunt fericiți! Deși e o diferență destul de mare de vârstă între ei, pare-se că nici Romanița Iovan și nici iubitul său, Iulian Gogan, nu sunt deranjați de acest detaliu sau de comentariile răutăcioșilor, deopotrivă.

La fel de interesant: Romanița Iovan închide gura cârcotașilor! La 57 de ani ne-a arătat adevărata înfățișare

„Într-un cuplu este vorba despre compatibilitate. Două suflete pot forma un cuplu minunat dacă se înțeleg bine, se respectă, se iubesc. Ca să fiu sinceră, nici noi nu am crezut la început că vom forma un cuplu, dar iată că suntem un cuplu foarte consolidat după 14 ani. Vârsta chiar nu contează, repet, ceea ce contează este compatibilitatea. Noi nu am avut niciun plan și nici așteptări. Totul a decurs natural, nici nu știm cum a trecut timpul”, a mai spus Romanița Iovan, pentru sursa citată anterior.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
Merisoreanu si Ionela Prodan
BeFunky collage (28) jpg
teo trandafir jpg
viorel lis si oana lis
Sanziana Buruiana party 2 jpg
 Ramzan Kadîrov şi Vladimir Putin FOTO EPA-EFE
vaccin HPV jpg
image
image
image
image
Elvira Deatcu Andreea Esca
BeFunky collage (28) jpg
alec baldwin hilaria 0 jpeg
teo trandafir jpg
oana lis si a vandut verigheta pentru a i cumpara lui viorel un scaun cu rotile 8 size19 jpg
corina caragea jpg