Rona Hartner a dat cărțile pe față. Și-a refăcut sau nu viața amoroasă? „Cea mai mare fericire este să ajungi acasă”

Una dintre cele mai cunoscute artiste din România i-a pus pe admiratori la curent cu ce se mai întâmplă în viața ei amoroasă. Rona Hartner, mai sinceră ca niciodată, a făcut noi mărturisiri despre cum decurge viața ei, dar și dacă iubește din nou.

Cum este viața Ronei Hartner, după doi ani de la divorț / foto: Social media
Cum este viața Ronei Hartner, după doi ani de la divorț / foto: Social media

În anul 2021, Rona Hartner și Herve Camilleri divorțau, după o relație de dragoste care a durat trei ani de zile. Vedeta nu s-a aflat la prima căsătorie, căci în trecut ea a mai fost căsătorită cu Rocco Sedano, cu care are o fiică împreună – Rita Sumalya. Cei doi au divorțat în 2008. Acum, în urma a două mariaje care nu au funcționat, Rona Hartner și-a dat seama că s-a căsătorit în grabă.

Rona Hartnert, singură de doi ani de zile 

În cadrul celui mai recent interviu pe care l-a oferit presei, Rona Hartner mărturisește că este singură de doi ani de zile și este mai fericită și liniștită ca niciodată. Și-a consolidat relația cu Dumnezeu și reușește să-și găsească un echilibru.

De asemenea, vedeta le-a sfătuit pe femei să nu mai fie „îmbufnate” și să se bucure de relația pe care o au cu bărbatul iubit.

„Cel mai mare sfat pe care pot să îl dau în iubire este că în iubire trebuie să te dăruiești, așa cum pe vremuri ai noștri nu se uitau și nu se văitau.

Nu mai stați niciodată îmbufnate, cea mai mare fericire este să ajungi acasă, iar soțul și soția să zâmbească. Eu nu am pe nimeni în viața mea, sunt divorțată de doi ani și jumătate, mă construiesc, mă reconstruiesc după divorț și sunt fericită că Dumnezeu știu sigur că mă iubește și eu Îl iubesc foarte mult. Viața merge înainte. Nu vă panicați să fiți singure. Eu m-am căsătorit de fiecare dată din pripă, mă potolesc acum.”, mărturisește Rona Hartner, potrivit WOWbiz.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net