Roxana Hulpe, nuntă de vis pe 1 iunie, la Cluj! Prezentatoarea Știrilor PRO TV a îmbrăcat rochia de mireasă de ziua ei. Cum și-a surprins soțul la petrecere!

Roxana Hulpe (33 de ani) a îmbrăcat rochia de mireasă în acest weekend și s-a căsătorit cu mare fast la Cluj, cu Bogdan Rădulescu, într-un restaurant decorat ca un circ, cu un decor de vis. De altfel, tematica petrecerii de  nuntă a fost „Circus", iar tortul a fost pe măsură.

Nunta a avut loc chiar pe 1 Iunie, de ziua de naștere a vedetei de la PRO TV. Cei doi au împreună o fetiță superbă, pe Zora, care a venit pe lume în luna februarie 2023 și a fost și ea în centrul atenției, la cel mai frumos eveniment din viața părinților săi.

Emoțiile au fost cu atât mai mari cu cât prezentatoarea TV a fost condusă la altar de către tatăl său, care este preot.  Multe vedete au fost la nunta Roxanei Hulpe cu directorul festivalului Untold.

Delia a susținut un super recital la nunta vedetei de la PRO TV, Andra a venit însoțită de Cătălin Măruță, iar pe scenă au mai urcat Damian Brothers și Alejandro Fernandez. 

Mirii au avut  două perechi de nași de toată frumusețea: Cabral și Andreea Ibacka și Cosmin Stan și soția sa.

Soția lui Cabral a fost foarte încântată de rochia pe care a purtat-o la acest eveniment,  lungă, din paiete argintii și cu spatele gol și și-a făcut nenumărate poze. Și ținuta Andreei Esca a fost în prim plan, vedeta Știrilor PRO TV, optând să poarte la nunta Roxanei Hulpe o rochie de culoare bleo, cu două pampoane colorate în piept, la care a asortat încălțăminte casual, cu ciucuri, făcând deliciul invitaților. 

Printre invitații la nuntă s-au mai numărat Amalia Enache, împreună cu fiica ei, Alma, Rareș Năstase,  Ellie White, Roxana Ionescu alături de soțul său, omul de afaceri Tinu Vidaicu, Paula Herlo și mulți alții!

Mireasa a cântat o melodie de-a Elenei Gheorghe

La petrecerea de nuntă, mireasa Roxana Hulpe i-a făcut o surpriză soțului său, dar și invitaților, și a cântat o piesă de-a Elenei Gheorghe, pe care i-a dedicat-o jumătății sale și tatăl fetiței ei, Bogdan Rădulescu.

M-am îndrăgostit într-un minut de cel mai bun om de pe pământ!". Asta i-a cântat, la nuntă, Roxana Hulpe soțului său, Bogdan Rădulescu. Cea mai frumoasă melodie, cântată din suflet. Și-l descrie perfect!", a punctat pe social media, Ramona Țintea de la PROTV. Iar fericita mireasă chiar a arătat că o zână! "A fost copleșitor de frumos! Și ce bucurie! Cu această trăire alegem să mergem mai departe, împreună! Mulțumesc și mulțumim pentru toate gândurile voastre!", a spus și Roxana Hulpe în ziua nunții sale.

Roxana Hulpe și Bogdan Rădulescu s-au logodit acum doi ani, în 2022, chiar la festivalul Untold. În timpul pandemiei, știrista de la PRO TV își făcea planuri de nuntă cu fostul ei partener de viață, Alex Petricean de la MasterChef.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net