Prezentatoarea Pro TV Roxana Hulpe a născut o fetiță! Poza haioasă pe care a pus-o cu micuța Rafila Zora!

Ultima actualizare:

Roxana Hulpe a născut o fetiță de nota 10. Micuța Rafila Zora a venit pe lume în dimineața zilei de 1 februarie, o zi friguroasă, cu multe grade minus, însă primită cu multă căldură de familie, dar mai ales de mama ei, care aștepta cu nerăbdare venirea ei.

Micuța Rafila Zora, căci așa se numește fiica Roxanei Hulpe, a primit numele străbunicii ei, nume pe care-l moartă chiar și prezentatoarea TV. După primele ore de când a văzut lumina zilei, bebelușa a fost fotografiată într-o ipostază tare haioasă de vedeta Pro TV, aceasta fiind prima ei imagine publică, fotografie pe care o publicăm chiar noi.

Citește și: INTERVIU Chef Alex Petricean «D'Artagnan»: «Îmi creez obsesii temporare. Acum sunt în perioada ardeilor umpluţi»

Roxana Hulpe a postat și un mesaj emoționant în dreptul pozei cu simpatica nou-născută.

„Dragoste scăldată în Zori de Zi. Cea mai mare minune a lumii, fetița răsăritului. Nu mă satur să fiu cea mai fericită! Vă mulțumim pentru toată iubirea voastră! Rafila Zora”, a scris Roxana Hulpe pe Facebook, dându-i tag și soțului ei, Bogdan Rădulescu, bărbatul care i-a schimbat viața total, cunoscut, totodată, și ca manager al festivalului Untold.

Vezi și: Roxana Hulpe s-a căsătorit! Imagini superbe cu rochia de mireasă a prezentatoarei Pro TV

Roxana Hulpe, prima imagine cu fetița ei
Roxana Hulpe, prima imagine cu fetița ei

„Zora, fetița răsăritului de nota 10, ne-a făcut cea mai mare bucurie a lumii. A adus soarele odată cu ea, ieri, pe 1 februarie, și ne-a luminat inimile. Dumnezeu ne-a trimis o minune și îi mulțumim pentru toată dragostea aceasta nespus de mare pe care o simțim eu și soțul meu, dar și familiile noastre și prietenii.

Este minunea care din primele ore ne-a trecut printr-un carusel de emoții atât, atât de intense și e doar începutul. Mi-am dorit doar să vină sănătoasă și le mulțumesc tuturor oamenilor care știu că s-au rugat alături de noi. Le mulțumesc și medicilor cu ajutorul cărora a venit pe lume micuța gălăgioasă și minunată.“, a mai spus prezentatoarea Știrilor Pro TV.

Roxana Hulpe este din Gilău, Cluj, și lucrează la Pro TV de mai bine de 8 ani. Ea mai lucrat la TVR și șa stația Pro TV din Cluj. De altfel, a prezentat emisiuni pentru o televiziune locală. Prima dată, ea a fost cooptată în echipa „La Măruță”, unde a fost reporter. Ulterior, prezentatoarea a migrat la Știrile Pro TV, unde este reporter și prezintă știrile de weekend.

„E o responsabilitate uriașă pentru mine, dar și o bucurie imensă să intru, în anul în care PRO TV împlinește 25 de ani, în fiecare duminică în casele dumneavoastră pentru a vă aduce alături de jurnalistul Cosmin Stan primele știri ale zilei. Rămân însă și pe teren ca reporter și voi continua zi de zi să aflu, să știu, să înțeleg, să vă arăt realitatea în imaginile surprinse de colegii operatori”, a spus Roxana Hulpe, după ce a acceptat propunerea Pro TV, în defavoarea celei de la Prima TV, unde urma să fie prezentatoare alături de Andreea Berecleanu.

În trecut, ea a avut o relație cu Chef Alex Petricean, cu care deschisese și un restaurant. După despărțire, bucătarul a rămas cu afacerea, iar vedeta și-a refăcut viața, la nici un an, cu Bogdan Rădulescu, care i-a devenit soț în scurt timp și cu care are o fetiță, primul lor copil.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net