Tragedia care i-a marcat viața Sandei Ladoși. Dezvăluiri cutremurătoare!

Ultima actualizare:

Sanda Ladoși a oferit detalii cutremurătoarea din perioada comunismului. Vedeta e recunoscută pentru faptul că este foarte discretă, dar de această dată a acceptat să-și deschidă sufletul de dragul fanilor. Printre altele, cântăreața în vârstă de 53 de ani a explicat motivul pentru care a fost botezată noaptea, pe ascuns.

Sanda Ladoși, dezvăluiri cutremurătoare din comunism
Sanda Ladoși, dezvăluiri cutremurătoare din comunism

Motivul pentru care Sanda Ladoși a fost botezată „noaptea, pe ascuns”

E cunoscut faptul că Sanda Ladoși a fost foarte apropiată de tatăl ei. Clipa când acesta a murit la doar 51 de ani a fost una zguduitoare pentru artistă. „Meseria, scena, m-a ajutat atunci să trec peste acest moment”, a precizat Solista, într-un interviu pentru Impact.    

Tatăl Sandei se află și în centrul unui episod important din copilăria vedetei. Acesta a lucrat ca profesor și avea gradul de colonel în securitate. În epoca Ceaușescu, celor din sistem le era interzis să se apropie de biserică. Astfel, artista a fost botezată pe ascuns, noaptea, când era deja destul de mare.

„Eram destul de măricică, deja mergam în picioare. Mătușa și mama m-au dus noaptea în biserică și m-au botezat pe ascuns”, a susținut artista, 

Din același motiv, tatăl Sandei Ladoși nu a putut fi prezent, în biserică, la nunta fratelui artistei. „Ne-a așteptat la poartă. Nu a intrat în biserică, nu a avut ce face”, a spus Sanda, conform sursei citate.

Părinții au învățat-o să se descurce singură

Sanda Ladoși, 53 de ani
Sanda Ladoși, 53 de ani

Sanda Ladoși a avut o relație foarte bună cu părinții ei în copilărie, deși aceștia au fost destul de stricți. Ambii erau profesori și au fost destul de stricți, dar acest lucru i-a prins bine. Cei doi au învățat-o să fie puternică și să se descurce de una singură.

La un moment dat, Sanda a ajuns învățătoare, însă nu a profesat niciodată. Drumul ei în viață avea să fie altul.

„Dacă mi-ai fi spus la 18 ani că o să fac carieră muzicală, că o să trăiesc din asta, îți ziceam du-te mai încolo și lasă-mă în pace, nu aș fi crezut. A fost atât de firesc, odată nu am dat din coate. Alții poate au trebuit să se zbată mai mult. Am zis că dacă fac ce-mi place, cu dragoste, e perfect', a povestit Sanda Ladoși pentru sursa citată.

Sanda Ladoși e atentă la hrana copiilor

Pe 2 ianuarie, Sanda Ladoși a împlinit 53 de ani. Vedeta este o femeie împlinită, are o carieră de succes și o familie minunată. Chiar dacă profesia sa îi ocupă mult timp, aceasta nu-și neglijează deloc copiii și le acordă tot timpul necesar. În plus, aceasta are grijă ca fiul și fiica ei să mănânce cât mai sănătos posibil.

„Sunt genul de părinte care chiar mi-am luat carnea, laptele, făina și ouăle de la țară, pentru ca, copiii mei să crească cu hrană cât se poate de sănătoasă. Pâinea mi-o fac în casă, încă de când erau mici.

Am început să fac chifle, am avut o grămadă de timp cu pandemia.. La fel, fac pizza, prăjituri sub diverse forme. Fac cu mare drag și asta e mare lucru…Sufletul mă îndreaptă acolo unde trebuie să fiu și nu forțez nota, îmi urmez instinctul”, a mai povestit Sanda Ladoși.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
zendaya covorul rosu getty (3) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net