Scandal uriaș în care este implicată o prezentatoare de la TVR. Nadine Vlădescu, acuzată de hărțuire. A fost trimisă la psihiatrie

O arhicunoscută prezentatoare TV de la TVR se află implicată într-un scandal uriaș! Nadine Vlădescu s-a ales cu brățară la picior și a fost trimisă la psihiatrie după ce ar fi hărțuit doi bărbați. 

Nadine Vlădescu / foto: Social media
Nadine Vlădescu / foto: Social media

Vedeta de televiziune este cunoscută și pentru relațiile amoroase din trecut care s-au încheiat cu mare scandal, ajungând până în instanță. 

Marian Olaianos ar fi fost victima colegei sale de breaslă

Conform informațiilor oferite de cancan.ro, prezentatoarea TV a fost acuzată de hărțuire de către Marian Olaianos, jurnalist și comentator sportiv. După ce a acuzat-o că l-a terorizat și hărțuit, a ajuns în cele din urmă ca el să fie demis de la TVR. 

Nadine a fost cea care a depus plângere împotriva colegului său de breaslă la TVR, venind cu următoarele acuzații: „Olaianos m-a înjurat, m-a lovit cu palmele, cu pumnii și cu un set de chei, m-a strangulat și m-a dat cu capul de perete”, acuză jurnalista. La polul opus, jurnalistul a acuzat-o că l-a hărțuit sexual. 

  În comunicatul emis de Serviciul Comunicare, Relaţii Publice şi Protocol al TVR se arată că decizia de desfacere a contractului de muncă are ca temei raportul comisiei de cercetare disciplinară care a fost constituit pentru a analiza incidentul reclamat de Nadine Vlădescu.

Joi, 9 martie, reprezentanții SRTV i-au înmânat lui Marian Olaianos decizia de sancționare cu desfacerea disciplinară a contractului de muncă”, se mai specifică în comunicat.

Marian Olaianos, cercetat de comisia TVR 

Conform Adevărul, în urma acuzațiilor aduse de Nadine, au existat mai multe cercetări pentur a se stabili dacă acuzațiile de violență au fost adevărate:

Decizia a fost emisă ca urmare a raportului comisiei de cercetare disciplinară, elaborat în baza sesizării depuse de Nadine Vlădescu, în luna octombrie 2022, privind fapte de violență fizică și verbală a unui angajat al TVR – jurnalistul Marian Olaianos - asupra sa, însoțită de certificat medico-legal și de alte documente medicale”, se mai arată în comunicat.

„Cercetarea disciplinară a fost demarată în urma sesizării primite de angajator de la Nadine Vlădescu şi în baza dispoziţiei Președintelui-Director General al SRTV, Dan Cristian Turturică. Raportul comisiei de cercetare disciplinară a fost înaintat Preşedintelui – Director General, în data de 1 februarie 2023, cu propunerea de sancționare a lui Marian Olaianos prin desfacerea disciplinară a contractului individual de muncă”, adaugă aceștia în notificarea transmisă presei.  

Alți bărbați s-au plâns de hărțuire

Lucrurile nu se încheie aici, căci au mai urmat alte două cazuri în care Nadine Vlădescu a fost implicată. Unul dintre ele se derula acum patru ani în urmă și amintește Alexandru K., prima victimă a prezentatoarei de la TVR. Cei doi au format un cuplu vreme de trei luni de zile și au dorit să-și ducă relația la un alt nivel. 

Dorința lor de a-și întemeia un cămin i-a condus până în punctul de a apela la ajutorul unei clinici de fertilizare in vitro. 

Planurile s-au schimbat când Alexandru K. a dorit să întrerupă relația. Bărbatul a notificat clinica respectivă pentru a întrerupe procedura, însă Nadine nu s-a dat bătută și a avut un plan B. 

Femeia ar fi făcut acte false pe care le-a dus la clinică și ar fi explicat faptul că problemele s-au rezolvat. În cele din urmă, fostul iubit a aflat și a decis să dea în judecată clinica, dar și pe Nadine, pentru fals, uz de fals, uzurpare de persoane și furt, obținând totodată și un ordin de protecție împotriva acesteia. 

Coșmarul nu s-a oprit aici, căci Nadine a continuat să îl caute: îl urmărea în locurile în care mergea, îl aștepta în scară, la mașină, la ușa casei, ba chiar ar fi intrat în locuință peste el. De asemenea, ar l-ar fi amenințat că nu are voie să-și refacă viața amoroasă cu o altă femeie. 

Medic renumit a trecut prin aceeași situație 

Căsătorit și cu doi copii, medicul Alexandru Cristian a început o relație extraconjugală cu vedeta. Când și-a dorit să pună punct, s-a confruntat cu încăpățânarea acesteia de a renunța la el. 

Nadine a dat buzna în restaurantul în care medicul se afla cu soția sa și l-a întrebat când are de gând să o părăsească. De asemenea, ar fi mers la școala copiilor acestuia și ar fi făcut poze cu ei. 

Din dorința de a pune punct acestui calvar, Alexandru Cristian a solicitat ajutorul autorităților. A obținut ordin de restricție în instanță pentru o perioadă de 12 luni, pentru el, soție, copii și prieteni. De asemenea, Curtea de Apel a hotărât ca Nadine Vlădescu să poarte un dispozitiv electronic (brățară) timp de 12 luni, dar și să efectueze, în această perioadă, control psihiatric

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
FotoJet (4) jpg
Cătălina Grama Jojo și Paul Ipate jpg
Ilinca Goia
WhatsApp Image 2024 09 14 at 15 05 51 (1) jpeg
12 13 7 col luminita dobrescu acum jpeg
FotoJet (1) jpg
nadia comaneci 0 jpeg
banner Theo Rose png
image
actualitate.net
image
actualitate.net