Vedetă de la TVR, concediată după ce ar fi bătut și strangulat o colegă: „M-a lovit cu palmele, cu pumnii...”

Ultima actualizare:

Un cunoscut comentator sportiv a fost dat afară, în urma unui conflict cu o fostă colegă. Incidentul este deja celebru, dar abia acum s-au luat măsurile necesare, în urma unei anchete. Click! îți prezintă toate detaliile cazului.

Jurnalistul Marian Olaianos a fost dat afară din cauza unui conflict cu o fostă colegă / foto: TVR
Jurnalistul Marian Olaianos a fost dat afară din cauza unui conflict cu o fostă colegă / foto: TVR

Este vorba despre comentatorul sportiv Marian Olaianos de la TVR și despre conflictul acestuia cu o fostă colegă de serviciu, Nadine Vlădescu, care lucrează în departamentul Cultural. Televiziunea Română a luat în sfârșit o decizie în acest scandal, pe care a anunțat-o într-un comunicat de presă: jurnalistul a fost înștiințat că i se desface contractul de muncă. Toate acestea din cauză că Nadine a susținut că Marian a bruscat-o și a lovit-o, după ce au avut o legătură amoroasă.

Nadine Vlădescu: „M-a lovit cu palmele, cu pumnii, m-a strangulat și m-a dat cu capul de perete”

Nadine Vlădescu lucrează în departamentul Cultural al TVR / foto: Radu Sandovici
Nadine Vlădescu lucrează în departamentul Cultural al TVR / foto: Radu Sandovici

Nadine Vlădescu a depus o plângere la conducerea TVR. „Olaianos m-a înjurat, m-a lovit cu palmele, cu pumnii și cu un set de chei, m-a strangulat și m-a dat cu capul de perete”, acuză jurnalista. Pe de altă parte, comentatorul sportiv susține că și el a fost hărțuit sexual.

În comunicatul emis de Serviciul Comunicare, Relaţii Publice şi Protocol al TVR se arată că decizia de desfacere a contractului de muncă are ca temei raportul comisiei de cercetare disciplinară care a fost constituit pentru a analiza incidentul reclamat de Nadine Vlădescu.

Joi, 9 martie, reprezentanții SRTV i-au înmânat lui Marian Olaianos decizia de sancționare cu desfacerea disciplinară a contractului de muncă”, se mai specifică în comunicat.

Jurnalistul a fost cercetat de o comisie de la TVR după acest incident

Se pare că au avut loc mai multe cercetări după ce jurnalista l-a acuzat pe comentatorul sportiv că a bruscat-o și că a lovit-o, scriu cei de la Adevărul.ro.

Decizia a fost emisă ca urmare a raportului comisiei de cercetare disciplinară, elaborat în baza sesizării depuse de Nadine Vlădescu, în luna octombrie 2022, privind fapte de violență fizică și verbală a unui angajat al TVR – jurnalistul Marian Olaianos - asupra sa, însoțită de certificat medico-legal și de alte documente medicale”, se mai arată în comunicat.

„Cercetarea disciplinară a fost demarată în urma sesizării primite de angajator de la Nadine Vlădescu şi în baza dispoziţiei Președintelui-Director General al SRTV, Dan Cristian Turturică. Raportul comisiei de cercetare disciplinară a fost înaintat Preşedintelui – Director General, în data de 1 februarie 2023, cu propunerea de sancționare a lui Marian Olaianos prin desfacerea disciplinară a contractului individual de muncă”, adaugă aceștia în notificarea transmisă presei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net