Marina Voica, îngrijorată pentru Sanda Țăranu, fosta crainică TVR, vecina ei din Breaza: „De când i-a murit soțul, i s-a schimbat starea. Mă gândeam, oare, ce are cu mine?”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Solista Marina Voica (87 de ani) locuiește singură, în cocheta ei căsuță de la Breaza, orășel din Prahova unde deține o vilă și Sanda Țăranu (85 de ani), cea mai frumoasă crainică din anii comunismului. Marina ne-a vorbit cu drag despre prietenia lor veche, dar și despre problemele cu care ambele se confruntă, odată cu trecerea anilor.

Marina Voica, despre Sanda Țăranu: „Nu mai suntem aceleași!”

Pe Marina Voica o leagă o veche prietenie, de suflet, cu Sanda Țăranu, fosta crainică TVR, care îi este, de altfel, și vecină la Breaza. Numai că, odată cu trecerea timpului, relația lor s-a mai schimbat:

„Înainte, ne vizitam aproape în fiecare zi, suntem vecine, dar, de când Sandei i-a murit soțul, tenorul Nicolae Ţăranu, și viața ei s-a schimbat. Mă gândeam, oare, ce are cu mine? N-are nimic, a înaintat în vârstă, la toți au venit bolile, i s-a schimbat starea, nu mai suntem aceleași. 

Eu sunt cea mai bătrână din lumea artistică, dar cred că sunt și cea mai sănătoasă. Cu inima, după operație, sunt bine, deși am avut o problemă mare de tot. Între timp, au mai apărut și altele, dar le duc. Degeaba spune lumea că fiecare vârstă are farmecul ei. Dă-o naibii, niciun farmec nu are vârsta înaintată, după 80 de ani, să fim serioși!”, susține solista, exclusiv pentru Click!

Sanda Țăranu își laudă căsuța din Breaza: „E frumos aici!”

Sanda Țăranu, care a fost și vocea celebrei emisiuni „Teleenciclopedia” (TVR), locuiește vara la Breaza, într-o căsuţă construită în urmă cu peste 100 de ani. În interviul de acum câțiva ani, fosta crainică  TVR povestea, exclusiv pentru Click!, despre acest mic colț de rai:

„E frumos aici. Însă livada e greu de întreţinut pentru că terenul nu e plat peste tot. Aici mai găseşti şi arbori ornamentali, tufe de coacăze, dar şi fragi. Altădată, Nicolae, soţul meu, se ocupa de aceste treburi, ştia să şi cosească. Acestă casă este mică, modestă, am decorat-o astfel încât să nu semene cu cea de la Bucureşti. Am și o maşină de cusut Singer manuală, obiecte de ceramică de Corund, fotografii de familie”.

Marina Voica: „La vârsta mea, nu mai trezesc invidii, ci admirație!

Artista Marina Voica, devenită celebră cu piesa „Și, afara, plouă, plouă!”, ne-a mai vorbit și despre fostele ei colege de generație, inclusiv despre Margareta Pâslaru, alături de care a debutat în lumea muzicală:

„Am avut o prietenie și cu Margareta Pâslaru, dar exact ce ne-am întors, la ce se spuneam adineauri. Lumea s-a schimbat, odată cu vârsta, nu le pasă de trecut, se gândesc la probleme lor. Mă bucur însă că cei din noua generație mă respectă. Eu nu trezesc invidii, ci admirație, la vârsta asta. Să se gândească cei tineri că, dacă eu mai pot, ei de ce să se plângă, de fapt?

Mergem înainte! Încă arăt bine, dar nu mă întrebați ce fac, ce trucuri am, că nu fac nimic. Merg și la evenimente, sunt invitată și la festivalul de film de la Iași. Mă îmbrac frumos și mă urc în avion, cu trenul e prea greu, pe canicula asta. Mă duc unde sunt invitată, cel mai bine mă simt printre oameni!”, ni s-a mai confesat Marina Voica, exclusiv pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
familie  foto   Shutterstock jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Ce mesaj i-a transmis Fuego compozitorului Jolt Kerestely!
cub carmen trandafir png
copii adela popescu radu valcan jpg
yung miami nyfashionweek profimedia (1) jpg
matt leblanc profimedia jpg
Banner Mihai Traistariu
vedete in prima zi de școală (1) jpg
Banner Magdalena Chihaia
image
actualitate.net
image
actualitate.net