Divele din tv, muzică şi film au fost «Reginele eleganţei»

Ultima actualizare:
Silvia Dumitrescu  (58 de ani)
Silvia Dumitrescu (58 de ani)

Solista Marina Voica (82 de ani) a reuşit să adune, laolaltă, luni seară, la Cercul Militar Naţional din Bucureşti, toată crema showbiz-ului de ieri şi de azi. Actriţe şi cântăreţe, dar şi vedete de top de televiziune au participat la lansarea romanului „Marina Voica, drum spre legendă”, scris de Octavian Ursulescu. Toate invitatele şi-au păstrat eleganţa din anii tinereţii şi cu greu le dai vârsta din buletin.

La eveniment au mai participat compozitorii Marius Ţeicu, Horia Moculescu, Zsolt Kerestely şi Petre Geambaşu, dar nelipsit a fost şi Laurenţiu Duţă, solistul trupei 3rei Sud Est, artistul căruia Marina Voica i-a purtat noroc la debutul muzical. Cântăreaţa a îmbrăcat o ţinută adolescentină, cu volănaşe şi era pusă numai pe glume. Deşi a schimbat de doi ani prefixul, cântăreaţa, stabilită la Breaza, are şi acum o talie de viespe: ”Îmi păstrez greutatea din anii de şcoală, am 46 de kilograme. Ţin o dietă şi fac multe exerciţii, ajung şi la 100 de genuflexiuni, zilnic”, a menţionat ea. Nu mai e un secret că Marina Voica a practicat gimnastica, în timpul şcolii, păstrându-şi şi acum mobilitatea. 

Îşi păstrează silueta cu diete

A fost prezentă şi Sanda Ţăranu (79 de ani), fostă crainică TVR şi vocea de la „Teleenciclopedia”, care i-a adus prietenei sale, cu care de altfel este şi vecină la Breaza, un buchet superb de flori din propria grădină: „La Breaza mă relaxez, la aer curat, iar când vine frigul mă întorc la Bucureşti”, a ne-a spus vedeta, care purta o rochie albă, la care a asortat un sacou lung, de culoare închisă.

Oana Sârbu  (50 de ani)
Oana Sârbu (50 de ani)

Şi Rodica Popescu Bitănescu (80 de ani) a onorat invitaţia, purtând o ţinută crem şi o eşarfă roşie, înveselind atmosfera cu râsul ei inconfundabil. De departe, cea mai elegantă a fost solista Stela Enache (68 de ani), care a făcut furori cu haina de blană şi cu fusta până la genunchi, care îi punea în evidenţă picioarele superbe: ” Nu mănânc dulciuri şi pâine şi pot purta hainele de la debut. În plus, îmi păstrez condiţia fizică mergând pe jos, prin Bucureşti, căci n-am răbdare în trafic, la volan”, ne-a mărtusit Stela.


    Oana Sârbu  (50 de ani)
Oana Sârbu (50 de ani)

Le-am mai remarcat pe Silvia Dumitrescu (58 de ani), Oana Sârbu (50 de ani), Marina Florea (56 de ani), Ileana Şipoteanu (51 de ani), Marina Almăşanu (56 de ani), Iuliana Marciuc (51 de ani) şi Sandra Cepraga (65 de ani), care au purtat ţinute demne de po-diumul de modă. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net