Shelly, despre cea mai mare greșeală din viața lui. Suma colosală de bani pe care a pierdut-o: „O investiție în ceva care nu era ce trebuie”

Ultima actualizare:

Shelly are o experiență notabilă în diverse domenii. S-a făcut cunoscut în mediul online, după care s-a implicat în organizarea mai multor festivaluri de muzică. În prezent vrea să se lanseze în domeniul imobiliar, lucru care dovedește că are succes pe plan profesional. 

Shelly, despre pierderile financiare
Shelly, despre pierderile financiare

Ceea ce nu se știe despre Shelly, este că la un moment dat, tânărul a pierdut o sumă colosală de bani. În cadrul unui interviu, cântărețul a mărturisit că a făcut o investiție de peste 100.000 de mii de euro, însă a refuzat să dea prea multe detalii. Acesta consideră că a fost o mare greșeală, dar și-a învățat lecția și spune că nu va mai repeta o astfel de experiență, pe viitor.

„Nu vă spun pe ce, dar e undeva la vreo 100 și ceva de mii de euro. O investiție în ceva care nu era ce trebuie. Cu siguranță o greșeală, dar știi cum e, din greșeli înveți. Nu trebuie să te demoralizezi, trebuie să faci mai bine pe viitor”, a declarat Shelly pentru Unica.

Shelly, despre implicarea sa în organizarea festivalurilor

Andrei Șelaru are doar 23 de ani, însă are o vastă experiență profesională. Artistul s-a implicat în organizarea de festivaluri, însă spune că acestea nu sunt o afacere profitabilă, ci mai degrabă necesită investiții mari și multă răbdare pentru a obține rezultate.

„Atâta timp cât tu vrei să fie un festival bun, trebuie întâi să demonstrezi și să investești foarte mult ca să oferi oamenilor cele mai bune condiții, chiar dacă pierzi bani un an sau doi. E această lecție a răbdării și a viziunii pe termen lung. Cu toții ne dorim afaceri care devin repede profitabile, e firesc”, a mai spus Shelly pentru sursa citată.

De asemenea, cântărețul a vorbit și despre celebrul festival Beach, Please! În ciuda provocărilor pe care le-a întâmpinat pe parcursul organizării, vloggerul a luat totul drept o experiență frumoasă.

„E o onoare să pot să mă numesc co-fondator. Este de departe cel mai amplu proiect pe care l-am întreprins în toată viața mea și mă bucur că sunt parte din echipa asta frumoasă care s-a format”, a adăugat el.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net