Ce note a luat Selly la Bac! Vlogger-ul s-a lăudat tuturor cu media obținută: "Să văd ce spuneţi acum"!


    Selly a obținut media 9.60 la Bacalaureat Foto Arhivă personală
Selly a obținut media 9.60 la Bacalaureat Foto Arhivă personală

Selly, pe numele său real Andrei Şelaru, are toate motivele de bucurie! Rezultatele de la Bacalaureat au sosit, iar vlogger-ul adolescent, simpatizat de zeci de mii de tineri, a obținut niște note cu care se poate mândri. Așa cum era de așteptat cel care a dat vestea a fost chiar el. Nu a pierdut timpul și, imediat ce notele au fost afișate, le-a comunicat prietenilor din mediul virtual că a trecut Bacalaureatul cu brio.

Andrei Șelaru, cunoscut în mediul online sub pseudonimul Selly, a aflat rezultatele la Bacalaureat și are toate motivele să fie fericit. S-a prezentat la probele examenului de maturitate afisând o atitudine glumeață, la bordul bolidului de lux, ulterior cu o Dacie pe care a susținut că a cumpărat-o după ce și-a vândut vehiculul de zeci de mii de euro și a făcut spectacol în curtea liceului. Se pare că micile glume și relaxarea pe care a afișat-o au avut un motiv întemeiat! Selly învățase din timp pentru examenul de Bacalaureat, iar emoțiile nu își aveau rostul.

Dovada o fac notele pe care adolescentul le-a obținut. Limba Română – 9.50, Matematică – 9.60, Biologie – 9.70. Astfel, media obținută de Selly a fost 9.60. În drepul imaginii cu notele obținute, Selly a scris ca descriere: "Să vă văd ce mai ziceţi. Creier și eu?", un mesaj adresat probabil celor care îl critică constant pentru acţiunile sale. 

Selly și iubita sa, Smaranda
Selly și iubita sa, Smaranda

Selly a făcut spectacol la proba de Limba şi Literatura Română

Înainte de a intra în liceu la testare, tânărul a publicat mai multe imagini şi texte pe reţelele sociale pentru ca toţi fanii lui să-i fie aproape. Încă de duminică, cu o zi înainte de prima probă, a anunţat: “Fiţi atenţi. Mâine am română, miercuri mate, joi bio. Mă duc frumos, elegant, scot nişte note de vă întrebaţi  de unde le ştie  Selly ăsta aşa bine, cum de l-a făcut mă-sa aşa deştept, dup-aia vineri m-am mutat la Bucureşti şi începe vara cu vlogguri forţă şi un hit mare”. Apoi a postat o imagine din maşina sa de lux şi a scris: “Înainte de Bac trebuie să asculţi o piesă relaxantă, ca să te poţi concentra mai bine”.

La ieşire, Selly a comentat: “Băi frate, mie Bacul mi s-a părut simplu”, a spus acesta pe Internet.

Citeşte şi

Apariţie spectacol! Selly s-a dus să dea Bacul cu bolidul de lux şi în tricou Versace

Selly, regele YouTube-ului românesc, și-a luat bolid de lux. Cât a costat

harry si meghan jpg
FotoJet (2) jpg
foto1 copii crisanB jpg
andreea antonescu jpg
Anca Dinicu  jpg
Klaus Iohannis si Alina Gorghiu jpg
mihaela radulescu jpg
Razvan Popescu slab jpg
apostol gabriel
Florica Boboi Chefi la cutite Foto Antena 1 jpg
image
image
image
image
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg
andreea antonescu jpg
Dwayne Johnson jpg
andreea esca 6 png
cub maria constantin animat gif