Simona Gherghe, întâlnire de gradul zero cu Kate Hudson! Cum s-au fotografiat pe plajă

Simona Gherghe a avut parte de o surpriză de zile mari în timpul vacanței din Grecia. Vedetei TV i-a apărut în cale starul internațional Kate Hudson, cu care s-a și fotografiat. Cum a decurs întreaga experiență, aflați din restul articolului. 

Kate Hudson și Simona Gherghe / foto: Colaj Click!
Kate Hudson și Simona Gherghe / foto: Colaj Click!

Pentru Simona Gherghe și familia ei, unul dintre cele mai frumoase lucruri care s-a putut întâmpla în vacanța din Grecia din această vară a fost întâlnirea cu Kate Hudson. Deși cu greu și-a făcut curaj pentru a o aborda și a face o fotografie, Simona Gherghe și-a îndeplinit dorința. 

Simona Gherghe, emoționată până peste cap de întâlnirea cu Kate Hudson

Pe contul personal de Instagram, vedeta noastră a postat două fotografii în care apare ea, soțul și fetița lor alături de Kate Hudson. Simona Gherghe recunoaște faptul că emoțiile au fost extrem de puternice. 

„Cum o fi să stai la plaja și, la câteva șezlonguri mai încolo, s-o vezi pe Kate Hudson? Stai, ce? KATE HUDSON?! Asta se întâmplă dacă mergi în Paxos. Eu v-am spus că insula e specială.

Așadar, o văd. Îi spun și lui Răzvan. Nu mă crede. N-are cum. Era cu un grup de prieteni, veniseră pe un iaht, mâncaseră la aceeași tavernă de pe plajă. Vreo oră ne-am tot întrebat dacă să îndrăznim, să nu-ndrăznim… argumente pro și contra. Le-am povestit și copiilor, s-au minunat și ei (mai ales Ana). Până la urmă, am zis s-o facem.”, a fost mesajul transmis de prezentatoarea TV.

„E frumoasă, caldă, naturală”

Fotografiile cu pricina sunt realizate în luna iulie a acestui an, însă din dorința de a nu-i strica vacanța, Simona Gherghe a amânat până acum publicarea lor. 

„Era trecut de 7 seara, mai rămăseserăm doar noi patru și grupul lor. Cu un amestec de emoție și jenă să n-o deranjez, am rugat-o să facă o poză cu noi, dacă nu cerem prea mult. Cu zâmbetul acela fermecator, pe care îl știți din filme, nu numai că a acceptat, dar a și complimentat-o pe Ana și a schimbat câteva vorbe cu ea. Și Kate are o fetiță cam de aceeași vârstă. E frumoasă, caldă, naturală. Și tare bucuroși am fost c-am întâlnit-o în realitate. Fotografiile sunt facute la sfârșitul lui iulie. N-am postat atunci că n-am vrut să-i stric vacanța.

PS. Superstarul familiei, Vlad, a refuzat să apară în poză cu superstarul Kate! Nu știe el ce-a pierdut, o să înțeleagă mai tarziu”, a continuat Simona Gherghe.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Elisabeta la tort, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
ion besoiu jpeg
1 michael douglas jpg jpeg
image png
anca dumitra colaj instagram jpg
image png
Banner Cristina Vlad png
Nadine, din nou in America   Instagram (2) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net