Simona Halep are un hotel de trei stele în Brașov. Cât costă să te cazezi în această „bijuterie" de la poalele Tâmpei

Ultima actualizare:

Brașovul, un oraș cu istorie și farmec, găzduiește o perlă hotelieră la poalele muntelui Tâmpa - Drachenhaus, proprietatea de trei stele care îi aparține celei mai bune jucătoare de tenis din România, Simona Halep. Situat la doar 500 de metri de zona pietonală a străzii Republicii, piața Sfatului și Biserica Neagră, hotelul promite o experiență de cazare cu totul specială în inima Brașovului istoric.

Hotelul Simonei Halep din Brașov.
Hotelul Simonei Halep din Brașov.

Hotelul impresionează prin arhitectura sa istorică

Drachenhaus impresionează prin arhitectura sa istorică, fiind găzduit într-o clădire ce datează din secolul XIX. Cu vedere la pitorescul cartier istoric medieval, hotelul oferă camere spațioase și elegante, cu mobilier recondiționat, podele din lemn de esență tare de salcâm și stejar, covor săsesc din lână și băi decorate cu travertin italian de Tivoli. Această atenție la detalii adaugă un plus de confort și rafinament experienței de cazare.

Localizare și atracții în apropiere

image

Poziționat strategic, Drachenhaus facilitează accesul rapid la principalele atracții ale orașului. Biserica Neagră se află la doar 500 de metri distanță, iar Sinagoga din Brașov este la doar 400 de metri. Hotelul este o bază perfectă pentru turiștii dornici să exploreze bogăția istoriei și culturii locale.

Activități și facilități

image

Hotelul nu oferă doar confort, ci și oportunități de recreere. Oaspeții pot alege între diverse activități, precum ciclism și drumeții în împrejurimile pitorești ale Brașovului.

Drachenhaus primește aprecieri deosebite, în special din partea familiilor, fiind cotat cu un impresionant scor de 9,4 pentru șederi alături de copii. Aceasta subliniază atenția acordată nevoilor familiale și calitatea serviciilor oferite de personalul ospitalier.

Pentru o experiență de două nopți, pentru doi adulți și un copil, o cameră dublă sau twin superioară cu vedere la oraș sau la Tâmpa costă 1.198 de lei.

Drachenhau, o incursiune în eleganța istorică a Brașovului

image

Drachenhaus, hotelul de trei stele al Simonei Halep din Brașov, nu este doar o destinație de cazare, ci o incursiune în eleganța istorică a Brașovului, oferind oaspeților săi o experiență de neuitat în inima acestui oraș cu farmec unic.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net