Ce a spus Simona Halep despre viitorul său în tenis. „O să fac totul pentru a... "

Ultima actualizare:

După ce Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a redus suspendarea sa pentru dopaj de la 4 ani la 9 luni, Simona Halep, una dintre cele mai de succes jucătoare de tenis din România, și-a exprimat dorința de a face tot posibilul pentru a participa la Jocurile Olimpice de la Paris. Jucătoarea a revenit recent în țară după antrenamentele susținute la Dubai și a făcut primele declarații cu privire la viitorul său în tenis.

Simona Halep. Foto: arhiva.
Simona Halep. Foto: arhiva.

Halep și-a exprimat interesul de a juca la turneul de la Miami

Simona Halep a declarat că, deși șansele sale sunt minime din cauza absenței în clasament, intenționează să depună toate eforturile pentru a se califica și a reprezenta România la Jocurile Olimpice. „Nu am plănuit nimic, nu m-am gândit până acum. Totul este o opțiune, o să fac totul pentru a participa la Jocurile Olimpice, asta e sigur”, a afirmat Halep, subliniind dorința sa puternică de a se întoarce în competiție la cel mai înalt nivel.

În ceea ce privește următoarele sale mișcări în circuit, Simona Halep și-a exprimat interesul de a juca la turneul de la Miami, programat între 19 și 31 martie, dar a menționat că va lua o decizie în următoarele zile. Având în vedere perioada extinsă de inactivitate, Halep recunoaște că reînceperea competițiilor oficiale va fi provocatoare, dar subliniază că va aborda situația pas cu pas.

Ce altă decizie importantă mai urmează să ia jucătoarea de tenis

O altă decizie importantă pe care Simona Halep urmează să o ia în perioada următoare este legată de formarea echipei sale de antrenori. Actualmente fără o echipă, Halep are câteva zile la dispoziție pentru a lua această decizie crucială. „Nimic nu este exclus, o să mă gândesc bine și o să aleg”, a adăugat ea, subliniind că, deși a colaborat cu antrenori români, colaborarea cu Darren Cahill a fost specială și a condus la cele mai bune rezultate ale sale.

Președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Mihai Covaliu, a exprimat speranța ca Simona Halep să participe la Jocurile Olimpice de la Paris și să aducă acasă o medalie. Covaliu a menționat că aceasta ar fi o realizare deosebită, în special având în vedere perioada dificilă prin care a trecut Halep cu suspendarea pentru dopaj.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Planeta Radeanu jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net