Soția lui Nosfe, dezvăluiri dureroase. Ce semne primește din partea artistului, din Lumea de Dincolo

Ultima actualizare:

Moartea artistului Nosfe a venit ca un fulger în lumea mondenă. Zeci de artiști l-au plâns zile în șir, iar cea mai afectată de pierderea uriașă a fost partenera lui de viață, Mădălina Crețan. 

Chiar dacă au trecut câteva luni de la moartea lui Nosfe, Mădălina încă încearcă să găsească răspunsuri la toate întrebările care o macină. Recent, aceasta a povestit cum i-a apărut artistul în vis și ce semne primește de la el.

Cum l-a visat Mădălina Crețan pe Nosfe

La Antena Stars, Mădălina Crețan a povestit cum i-a apărut Nosfe în vis. Aceasta a dezvăluit că niciodată în cele 3 luni de la moartea artistului nu l-a visat în vreo circumstanță legată de ei doi, ci doar legată de prietenii sau de colegii săi din lumea muzicii. 

„Chiar vorbeam, râdeam cu o prietenă de-ale mele că în momentul de faţă ea îl visează încercând să comunice cu mine, la ea se duce în vis să-i transmită lucruri pentru mine, eu îl visez vizavi de prietenii lui şi de alţi oameni, dar nu legat de mine. Spre exemplu, l-am visat într-una din seri spunându-i lui Luca că îl iubeşte, Luca e producătorul de la Şatra Benz. Într-o altă seară l-am visat că a fost cu unul dintre DJ şi prietenii lui la Kiss Fm, într-un moment în care a pus muzică, dar nimic legat de noi. Recunosc că în momentul de faţă mă agăţ de aceste lucruri foarte mult”, a spus partenera de viață a lui Nosfe. 

Pentru că moartea artistului a fost un adevărat șoc pentru ea, Mădălina Crețan a recunoscut, sincer, că a avut nevoie de terapie pentru a depăși momentul pierderii omului iubit. Chiar dacă Nosfe o vedea mereu ca pe o femeie puternică, ruptura dintre ei cauzată de moartea artistului a scos la iveală latura sensibilă și vulnerabilă a Mădălinei, care nu știe ce și cum să mai facă, pentru a ieși din nou la mal...

Citește și - Speak aruncă în aer industria muzicală! Iată drama care-l măcina pe Nosfe!: «Să fie trași la răspundere!»

„În ultimul timp merg la terapie, nu pot să gestionez singură această situaţie şi chiar Radu, psihologul, a constatat că sunt mult mai sensibilă decât se aştepta, dar da, acest lucru era un lucru pe care îl ştia şi îl văzuse Darius şi poate mama, dar aşa funcţionez eu”, a mai punctat aceasta. 

„El cumva a crezut întotdeauna că sunt puternică, în momentul de faţă nu ştiu foarte bine cum sunt, nu ştiu foarte bine, trebuie, că nu am încotro, trebuie să mă readun”, a mai spus aceasta.

Nosfe a murit la 37 de ani

La numai 37 de ani, după ce susținuse un concert în fața a mii de fani, Nosfe s-a stins din viață în vila sa din Balotești, iar cea care a făcut descoperirea dureroasă a fost chiar partenera lui de viață, Mădălina Crețan. Întreaga lume a artiștilor a fost șocată la auzul veștii, mai ales că Nosfe era atât de tânăr și iubit de fanii săi. 

Vestea tragică a fost dată de către colegii săi din Șatra Benz. „Artistul NOSFE, pe numele lui Darius Vlad Crețan, a decedat pe data de 16 octombrie 2022, în incinta casei sale, la scurt timp după concertul susținut la Trap Attack. Conform expertizei medico-legale cauza decesului a fost infarct miocardic . Acesta a fost condus pe ultimul drum pe data de 18 octombrie, unde a fost înconjurat de familie și prieteni”, s-a arătat, la momentul respectiv, în comunicatul emis de trupa Șatra Benz.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net