Steliana Sima, înnebunită după ciorba de gighir! E preparatul ei preferat de Paște: „Nu mai îmi trebuie nimic!"

#Exclusiv Click!

Steliana Sima (58 ani) a așteptat Paștele pentru a avea câteva zile de respiro. Interpreta de muzică populară va petrece sărbătorile acasă, alături de familia sa, în Oltenia, unde este nerăbdătoare să mănânce ciorbă de gighir, mai precis ciorbă tradițională din măruntaie de miel, specifică  zonei respective din care face parte.

,,De Paște plec la ai mei, în Oltenia. Întotdeauna acasă. Eu fac cozonacii și salata de boeuf, depinde ce hotărâm. Dacă facem mai pe tradițional, face mama, dacă facem cărniță la cuptor, fac eu, grătarul îl facem atunci, dar mama face ciorbă de gighir, din toate măruntaiele de la miel, organele de miel, sărăcuțul.

Dar nu-l tai eu, nu-l văd eu. Toate măruntaiele alea, mama le face ciorbă, ea știe, cu zeamă de varză, cu leuștean mult, legume, vrei, nu vrei, este o bunătate. Da, este o bunătate ciorbă de gighir și mai face fie de curcan, fie de pasăre, de cocoș,  cine nu mănâncă de gighir, să mănânce ciorbă de pasăre.

Dar ciorbița e nelipsită de pe masă! Eu mănânc ciorbă de gighir! Și dacă  mănânc două porții de ciorbă de gighir, nu mai îmi trebuie nimic! Nu sunt așa  înnebunită, nu mâncăm. Facem drobuleț dar familia mea nu mănâncă drob, poate doar să gustăm puțin. Ciorba de gighir este specifică zonei noastre și nelipsită de pe masa de Paște! Anul acesta o să fiu atentă cum o face mama, că nu m-a preocupat niciodată", ne-a mărturisit Steliana Sima.

Cum au schimbat-o pe artistă terapiile holistice

Steliana Sima se pune mereu pe primul loc și are grijă de ea. Artista face diverse terapii, masaj corporal cu ventuze și bambus, radiofrecvență și oxigen baric, pentru față, masaj  de întreținere dar este extrem de încântată de medicina holistică, acolo unde merge deja de 2 ani și ceva și ne-a mărturisit că se simte minunat și plină de energie.

,,De vreo 2 ani și ceva fac acest proceduri și văd rezultatele și sunt foarte mulțumită de ele. Eu am fost foarte organizată în viață și ca să văd un rezultat trebuie să muncesc pentru el. Nu mă opresc pentru că toată viața avem de învățat, mai sunt încercări. Eu mă duc și îmi alimentez corpul cu energie, mă echilibrez, mă armonizez!

Am mai multe ore de holistică pentru că mă duc o singură zi și îmi cumulez două zile într-o zi, merg câte 4 ore plus masajul Fohow și procedura în sine de holistică și echilibrare. Fohow se bazează pe meridiane, îți bagă energie în corp prin niște mânuși de argint și curenți, pe frecvența pe care tu o suporți. Merg în fiecare săptămâna iar un tratamnet de genul acesta presupune să mergi la consultație, somatograful îți identifică problemele și după aceea, tot el îți dă și soluția, frecvențele de care ai  nevoie pentru echilibrare. Totul se bazează pe fizică cuantică, pe pierdere de energie", ne-a povestit Steliana Sima.

,,Mă raportez doar la ce este frumos și benefic sufletelului meu"

Îndrăgita artistă de muzică populară s-a echilibrat energetic de când merge la terapiile holistice și a devenit dependentă de ele pentru că își dorește să tot învețe pe zi ce trece mai mult.

,,Noi ne încărcăm cu energie și ne echilibrăm energetic, asta facem acum, pentru că așa încep bolile. Procesul de  degradare al corpului începe cu mult înainte de a-ți da corpul semnalul că te doare ceva anume. Și atunci, prin aceste proceduri holistice, noi identificăm dinainte, la nivel energetic, echilibrăm, și atunci corpul nu mai dă semnale de durere și alte afecțiuni, pentru că noi astfel le luăm din fașă și le estompăm.

Mă simt foarte bine, energetic sunt foarte OK! Am învățat foarte multe lucruri, cum să anulez părțile negative, să nu mă mai raportez la ele. Am învățat foarte multe lucruri și mă raportez doar la ce este frumos și benefic sufletelului meu", ne-a mai spus îndrăgita interpretă de muzică populară.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net