Suferința care a îmbolvăit-o pe mama Mădălinei Manole. Fratele artistei face dezvăluiri dureroase: „Din ochi îi ieșeau lacrimi”

Eugenia Manole, mama regretatei Mădălina Manole, a rămas profund afectată de tragedia vieții sale, punând accentul pe suferința și amărăciunea ce au evoluat într-o luptă dificilă împotriva unei boli crunte. În urmă cu șapte ani, Mădălina Manole a părăsit această lume, iar impactul acestei pierderi a rămas viu în inima familiei Manole. Iată ce spune Marian Manole, la 7 ani de la moartea mamei sale.

Suferința care a îmbolvăit-o pe mama Mădălinei Manole
Suferința care a îmbolvăit-o pe mama Mădălinei Manole

Suferința care a îmbolvăit-o pe mama Mădălinei Manole

După decesul fiicei sale, Eugenia Manole s-a confruntat cu numeroase întrebări și a încercat să-și exprime suferința în diverse moduri. Cu toate acestea, amărăciunea și boala cruntă au fost adversari greu de înfrânt, afectând-o profund până în momentul în care s-a îmbolnăvit.

Fratele Mădălinei Manole, Marian Manole, nu a putut uita în niciun moment suferința prin care a trecut mama sa. Aceasta a fost o încercare cumplită pentru familia Manole, cu amprente adânci lăsate în sufletele lor. Cu trecerea timpului, durerea pierderii nu a dispărut, ci s-a transformat într-o parte dureroasă care și acum mai sângerează. Practic, Marian Manole și-a pierdut sora, mama și la ceva timp și tatăl.

Așa vreau să îmi aduc aminte de mama. Nu țipând de durere și îmbrățișând crucea fetei ei. A mai trecut un an, face 7 ani de la deces. Mă ținea de mână pe un pat de spital, agoniza. Îi umezeam buzele și mă rugam să mai trăiască câteva zile. Din ochi îi ieșeau lacrimi, încerca să mi transmită ceva. Înmuiam un tifon în apă și îi tamponam buzele, nu putea bea, era tăcută. Dumnezeu m-a ținut tare”, spune fratele Mădălinei Manole pe o rețea de socializare.

Ion şi Eugenia Manole îşi plâng fiica moartă în 2010 jpeg

Suferința fratelui artistei a fost accentuată și de divorțul prin care a trecut. 

Nu vreau să vă repet cum și-a dat duhul. În fața mea, stăteam pe marginea patului. Dacă nu era mama Mădălinei, n-aș fi scris nimic. La toți ne moare cineva drag. Câtă suferință a îndurat femeia aceasta…. Dumnezeu să vă odihnească în pace, mamă, soră, tată! Amin”, a scris Marian Manole, pe o rețea de socializare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
banner livia graur png
banner cristina cioran png
image
actualitate.net
image
actualitate.net