Teodora Stoica și-a impus noi restricții alimentare! „Nici sport nu am mai făcut!"

Ultima actualizare:

Teodora Stoica (29 de ani), fiica lui Meme Stoica, duce o viață sănătoasă și benefică pentru ea.

Pe 17 ianuarie, Teodora Stoica, fiica lui Meme Stoica, făcea un anunț pe pagina ei de Instagram. A da startul unei noi restricții în viața ei și pentru că s-au împlinit practic două luni de când nu a mai băut alcool, atunci tânăra s-a hotărât să sărbătorească făcând un  "30-hard challenge" ca să își revină. Și a dat astfel startul provocării. De atunci și până acum, Teodora Stoica postează în fiecare zi ce mănâncă și cum se menține în formă, adăugând și mult sport la viața sănătoasă pe care și-a impus-o în mod special și de când s-a confruntat cu problemele de sănătate.

Astăzi se împlinesc 2 luni  de când nu am mai băut alcool! Am hotărât să sărbătoresc adăugând noi restricții în viața mea! Fac acest 30-hard challenge ca să îmi revin, pentru că am mâncat prea mult zahăr în ultima vreme și nici sport nu am mai făcut. Reguli: 2 antrenamente pe zi, unul obligatoriu afară ( poate fi și plimbare), 3 litri de apă pe zi, fără alcool, fără dulciuri, fără mâncare în oraș, intermitent fasting (orice variantă, eu am ales 18/6). (Eu țin fără lactate și fără gluten)", a spus Teodora Stoica și s-a apucat de treabă.

De când a început această provocare de 30 de zile, Teodora Stoica  și-a făcut propriul meniu pe care îl respectă cu sfințenie și îl alternează după caz. De exemplu,  în ziua 24  regula ei a fost ca dimineață, la micul dejun, să servească smoothie din o tijă de apio, baby spanac, patrunjel, afine, semințe de in, semințe de chia, germeni de broccoli, lămâie. La prânz, fiica lui Meme Stoica a optat pentru pește, mai precis, biban sălbatic, cartofi la cuptor, salată verde, iar la cină a mâncat vită cu sos de rodie și salată verde cu ceapă verde, pătrunjel, castravete, ridichi, lămâie. În cea de-a 26-a zi, fosta iubita a lui BRomania a ales pentru micul dejun: ouă fierte, sparanghel, avocado cu chivas, andivă, pătrunjel, lămâie și ulei de măsline, la prânz a servit salată de kale cu papaya, sparanghel, avocado cu chivas, andivă, pătrunjel, lămâie și ulei de măsline iar la cină doar supă de pui.

Teodora Stoica alege să își pregătească singură meniul zilnic și l-a ajutat chiar și pe celebrul ei tată să mănânce astfel sănătos și să îi schimbe alimentația.

În urmă cu aproape 4 ani, Teodora Stoica s-a luptat cu o boală cruntă și nemiloasă, cancerul, dar până la urmă a izbandit! După ce a aflat diagnosticul, fiica lui Meme Stoica a mers la Viena, acolo unde a făcut și un tratament cu citostatice care se pare că a fost finanțat de către Gigi Becali. Teodora Stoica a suferit atunci o operație de tiroidectomie totală, pentru că avea o tumoră malignă. După ce s-a vindecat, ea și-a schimbat radical stilul de viață!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
Ziua memorabilă a început cu formarea celor două echipe, a Curajoșilor și a Iepurașilor Sălbatici
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net