Theo Rose e pe cai mari: a semnat un nou contract cu Pro TV

Ultima actualizare:

Au început din nou concertele private, prilej să ne revedem cu Theo Rose (24 de ani). Însoțită de iubitul ei și de trupa de instrumentiști, superba solistă - care ne-a încântat la Masked Singer și la Superstar - a strălucit la propriu într-o rochie argintie foarte scurtă și foarte transparentă.

cub theo rose animat gif

Am stat de vorbă cu fermecătoarea vedetă și am aflat numai lucruri de laudă, cum ar fi contractul cu PRO TV. Chiar dacă ea nu a vrut să dezvăluie, Click! a aflat că Theo a semnat acest contract pe următorii 3 ani!

Click!: Ne revedem după ce tocmai ai lansat o piesă foarte tare cu Bere Gratis - "Ziua ta".

Theo Rose: M-am bucurat tare atunci când am primit propunerea de a colabora cu Bere Gratis. O dată pentru că propunerea a venit din partea unor oameni cu așa de multă experiență și cu atât de multă greutate în industria muzicală românească din toate timpurile - a însemnat clar că au văzut potențial la mine, că au încredere în mine și talentul meu iar asta mi-a dat foarte mult curaj.

Și a două oară pentru că Bere Gratis a fost una dintre trupele favorite ale surorii mele. Îmi amintesc că atunci când eram copil îi căutăm prin cutia ei de amintiri și citeam versurile pieselor lor scrise de mâna ei.

Am legat o prietenie frumoasă cu Mitză și membrii trupei Bere Gratis și sunt norocoasă să stau pe lângă oameni de la care am ce învața și care nu se sfiesc să îmi arate. Mitză m-a ajutat să înregistrez piesa asta, am primit niște indicații mai mult decât folositoare și cred că oamenii vor simți o diferență în interpretarea acestei piese.

Cânți în seară asta aici? Sau ai planuri mai mari: vrei să faci nuntă aici?

Încep cu ziua mea și nu se știe cu ce termin. Am venit să văd și noua sală de evenimente pentru că vreau să-mi fac ziua aici, în august. Nu țin să fie mare, dar țin să fie într-un loc frumos.  

Citeşte şi: Fabulos! Cum reacționează Theo Rose când aude ritmuri de manele. ”Păi n-ai cum!”

Ce altceva îți mai dorești la cei 25 de ani pe care îi vei face?

Să fiu sănătoasă și fericită că după pot să le fac pe toate. Mi-am dat eu seama că Dumnezeu are un plan cu mine și că atâta timp cât muncesc și sunt sănătoasă merge.

Ce urmează pentru tine?

Am foarte mult de cântat și multe proiecte noi, la televizor, la Pro TV. Treaba e că o să fii tare mândru când o să afli despre ce e vorba. Nu e legat de muzică...  o să fie ceva nou la care poate nu te-ai fi gândit.  Acum fac parte din marea familie a Pro TV și pentru mine e onorant. Am mai făcut parte și din alte familii și care m-au ajutat să evoluez.

Theo Rose şi iubitul ei foto: Click!
Theo Rose şi iubitul ei foto: Click!

Nu te-ai vedea cu Alex, iubitul tău într-o emisiune?

Ba da, de ce nu, Alex e un tip foarte carismatic, inteligent și foarte deschis și cred că ar face față.

Ce probleme are Theo Rose?

Încă anxietate, multe chestii organizatorice. Dar am o echipă în spate. Dacă eu mă încurc, știu că mă pot baza pe ei. Și artistul trebuie să fie implicat 100% și nu se iau decizii fără mine, pentru că sunt niște responsabilități pe care trebuie să-ți le asumi și parcă îți e și frica să ți le asumi că știi ce implică.

Citeşte şi: Cea mai rușinoasă experiență pentru Theo Rose: ”L-am mozolit pe băiatul ăla, de n-a mai știut de el”

Ți-ai luat casă? Știu că îți doreai...

La anul cred, mai trebuie să strâng bani. Dar uite, mai construim la casa părinților mei din Prahova. Tot la o casă lucrez!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net