Tomată Cătalin, fostul iubit al Elenei Basescu, s-a logodit! Și-a cerut iubita de soție într-un cadru de vis, cu un inel cu diamante cu multe carate

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Tomată Cătalin, fostul iubit al Elenei Basescu, s-a logodit! Click! îți arată unde s-a petrecut momentul special, dar și cât de fabulos e inelul cu diamante ales de fostul partener de viață al fiicei lui Traian Băsescu.

Tomată Cătalin, fostul iubit al Elenei Basescu, s-a logodit! Foto: Colaj Click!
Tomată Cătalin, fostul iubit al Elenei Basescu, s-a logodit! Foto: Colaj Click!

La trei ani de la despărțirea de Elena Băsescu, Cătălin Gheorghe, zis Tomată, și-a refăcut complet viața. Afaceristul și-a cerut iubita de soție într-un cadru de vis, cu un inel cu diamante cu multe carate.

Poate te interesează: Lista bărbaților cu care s-a iubit Elena Băsescu. Cel mai nou bărbat din viața ei este milionar, consilier și cam însurat!

S-a logodit Tomată, fostul iubit al Elenei Băsescu

În imagini se vede că cei doi îndrăgostiți au ales o locație exotică pentru acest moment memorabil din viața lor. După zâmbetul afișat de viitoarea soție, Tomată Cătălin a reușit să o impresioneze din plin pe partenera lui.

Cu siguranță, cei doi nu vor uita niciodată această clipă, nici peisajul de vis și nici inelul cu diamante.

Tomată și-a cerutt iubita de soție. Afaceristul s-a despărțit de Elena Băsescu în 2019

Tomată și Elena Băsescu au un copil împreună
Tomată și Elena Băsescu au un copil împreună

Elena Băsescu și Tomată Cătălin s-au despărțit la finalul lui 2019 și au împreună o fetiță, pe Anastasia. Cei doi au custodie comună și petrec mult timp împreună cu fiica lor.

Foarte interesant: Elena Băsescu plătește o avere pentru școala copiilor ei. Ce sumă exorbitantă dă pe an

Dacă fostul iubit al Elenei Băsescu intră din plin acum într-o nouă etapă importantă a vieții lui, fiica lui Traian Băsescu nu a mai apărut la brațul vreunui bărbat după despărțirea de Tomată.

Recent, totuși, au apărut zvonuri că EBA s-ar fi întâlnit cu George Stanciu, afacerist cu o sumă impresionantă în cont și un trecut pe scena politică. Acesta a fost consilier local PSD Ploiești, poziție din care a demisionat în anul 2013.

De la despărțirea de Tomată Cătălin (30 de ani), Elena Băsescu (42 de ani) și-a dedicat tot timpul pentru a fi o mamă de excepție pentru cei trei copii ai săi, Sophia, Traian și Anastasia.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net