Top 3 vedete din România care s-au pocăit. Ele au luat calea bisericii

Experiențele din viață le-a determinat pe mai multe persoane publice din România să caute calea smereniei și a iertării. În ciuda reușitelor lor de până atunci, nevoia de Dumnezeu a fost mai mare, astfel că s-au pocăit și și-au schimbat radical viața.

Vedete din România care s-au pocăit. FOTO: Pixabay
Vedete din România care s-au pocăit. FOTO: Pixabay

Nume celebre din țara noastră precum Dana Nălbaru, Bodo și soția sa, sau Mihai Coadă au ales să facă o schimbare în viața lor, alegând să urmeze calea credinței.Cum a fost drumul lor în călătoria către redescoperire și cum au tratat apropiații vestea, au povestit chiar ei.

Dana Nălbaru s-a retras din lumina reflectoarelor și s-a pocăit

Recent, invitată fiind în podcastul lui Mihai Morar, Dana Nălbaru a mărturisit că s-a botezat într-o altă religie, la vârsta de 33 de ani. Niciodată nu a simțit că-i făcută pentru a fi persoană publică, astfel că, în fiecare zi a vieții ei, dorința este aceea de a-l face mândru pe Iisus Hristos.

„Eu nu sunt făcută pentru a fi persoană publică. La 33 de ani m-am botezat. Sunt pocăită și îmi doresc să mă pocăiesc și mai mult. Astfel ca în fiecare zi a vieții mele să îl fac pe Iisus mândru de mine și să tind spre Dumnezeu în fiecare zi a vieții mele.

Am învățat că poți trăi în lume, dar nu cu lumea. Am învățat că pot fi fericită cu puține lucruri”, a dezvăluit Dana Nălbaru în podcastul lui Mihai Morar.

Dana Nălbaru s-a pocăit la 33 de ani. FOTO: Captură YouTube
Dana Nălbaru s-a pocăit la 33 de ani. FOTO: Captură YouTube

Credința în Dumnezeu a fost stâlpul de susținere al Danei Nălbaru, atunci când fiul ei a avut probleme de sănătate și a fost supus unei intervenții chirurgicale.

„Când băiețelul meu s-a îmbolnăvit, anul trecut, în ianuarie, și a trecut printr-o operație destul de grea, am trecut printr-un moment în care am crezut că o să-l pierdem. Nu am fost disperată, am avut cu adevărat credință că lucrurile vor fi bine.

M-am pus pe genunchi și m-am rugat. Și am știut că el va fi bine, pentru că atunci Domnul a vorbit. Una este să crezi și alta este să te încrezi în Dumnezeu”, a mai spus vedeta.

Bodo și soția sa s-au pocăit

Bodo și soția sa s-au pocăit în anul 2010. FOTO: Social media
Bodo și soția sa s-au pocăit în anul 2010. FOTO: Social media

În luna aprilie a anului 2010, Bodo anunța că s-a pocăit, alături de soția sa și de Dida Drăgan.

„Este adevărat, m-am pocăit şi botezat împreună cu soţia mea, Loredana, dar şi cu Dida Drăgan, în Biserica Riul Vieţii, de către Pastorul Răzvan Mihăilescu, un om ales. Recunosc că la această decizie a contribuit şi Loredana.

Îmi repeta mereu după nuntă şi după ce ne-am mutat în casă nouă: Ce bun e Domnul! Noi ce facem pentru El? Cum să-i răsplătim bunătatea? Vedeam clar că nu aveam nicio contribuţie pentru tot ce ni se întâmplă”, spunea Bodo, potrivit crestintotal.ro.

 Mihai Coadă a ales și el calea pocăinței

Mihai Coadă a ales calea credinței. FOTO: Captură YouTube
Mihai Coadă a ales calea credinței. FOTO: Captură YouTube

Cunoscut de către public drept Nelu Curcă, din consacratul serial „La Bloc”, fostul actor Mihai Coadă s-a retras din viața publică, a renunțat la actorie și acum se află la mănăstire.

„E o a doua casă. Nu lipsesc în nicio duminică, chiar și în concediu când sunt, vin sau plec în afara localității, la slujbele de duminică nu lipsesc. Vin și când e nevoie să fac ceva. Asta e mânăstirea. Nu e o rupere de lume. Noi nu plecăm din lume, ne rugăm pentru lume”, povestea Mihai Coadă acum ceva timp, invitat fiind în emisiunea de pe Pro TV a lui Cătălin Măruță.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Vinerea Mare, cea mai neagră zi a creștinismului  Ce semnificație are Prohodul Domnului jpeg
image
image
image
image
image
image
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net