Trupa Holograf a filmat un nou videoclip! Cât de bine se înțeleg artiștii după mai bine de 40 de ani de colaborare: „Este o prietenie foarte frumoasă”

#Exclusiv Click!

Trupa Holograf se pregătește intens de primăvară, așa că tocmai ce a filmat noul videoclip pentru piesa „Sigur”, care urmează să fie lansată curând. Dan Bittman, Edi Petroșel, Tino Furtună, Mugurel Vrabete și Romeo Dediu sunt unii dintre cei mai iubiți artiști de la noi. Și ne-au arătat că sunt în ce în ce mai buni odată cu trecerea timpului!

Sigur așteptați de la noi un cântec nou. Sigur, și un videoclip nou. Sigur, dorința voastră este lege pentru noi. Aici, doar câteva imagini de la filmările clipului pentru noua noastră piesă. Vă spunem și cum se numește «Sigur», au mărturisit „Holografii” în mediul online.

Am trecut și noi puțin pe la filmări și am aflat direct de la Dan Bittman cum stă treaba cu piesa nouă și cât de bine se înțeleg toți membri trupei după atâta timp, mai bine de 40 de ani de colaborări frumoase.

„ «Sigur» e o piesă care în 3 minute ne îmbătrânește de la 20 și de ani până la... nu vreau să spun cifre dar lucrul frumos este că ne trece și vă va trece și pe dumneavoastră prin toată istoria Holograf, de când eram foarte tineri până în zilele noastre și surpriza este ultima parte a videoclipului care îi conține pe copiii noștri și ei, cum au evoluat în timp, până astăzi”, ne-a mărturisit Dan Bittman, completat de Edi Petroșel: „În 4 minute sunt 45 de ani de istorie!”.

O prietenie și o colaborare de durată care s-a menținut foarte bine în timp

Ne înțelegem. Până la urmă a fost și este o prietenie foarte frumoasă care a trecut peste  decenii și peste albume și peste muzici și continuă”, a mărturisit și Mugurel Vrabete.

Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi și este și acum una dintre cele mai de success formații din România, menținându-se de-a lungul anilor în topurile muzicale cu hituri după hituri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
(deschidere) Joe Biden & Mohammed Bin Salman (foto Getty Images)
image
image
image
image
image
image
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net