Dan Bittman, dovadă supremă de modestie. Este celebru și bogat, dar merge cu mijloacele de transport în comun: „Dai 3 lei. Adică nimic!”

Ultima actualizare:

Este un artist arhicunoscut, cu o carieră de succes în domeniul muzical, și cu o viață fără lipsuri. Cu toate acestea, Dan Bittman știe să trăiască simplu, ca un om de rând, și nu se sfiește să recunoască asta. Folosește diverse mijloace de transport în comun și a explicat motivele din spatele acestei decizii. 

Dan Bittman / foto: arhiva Click!
Dan Bittman / foto: arhiva Click!

Dan Bittman și-a șocat fanii când a recunoscut că nu se deplasează doar cu mașina, ci și cu troleiubuzul sau trenul. Prezent în emisiunea online moderată de Teo Trandafir, cântărețul a mărturisit cât de bine se simte când economisește bani și timp. 

Dan Bittman: „Se mai uită unul câș” 

Până și Teo Trandafir a rămas surprinsă de mărturisirile lui Dan Bittman. În timpul discuției lor, artistul a declarat că, în ciuda celebrității sale, adopăt un stil de viață „normal”, care presupune deplasarea cu mijloacele de transport în comun, extrem de puține vedete de la noi dând dovadă de o astfel de modestie. 

„Merg cu 301 până la Mall Băneasa(...) Unii se uită, alții nu. Adică mă simt foarte bine, am fost de nenumărate ori cu 301, chiar zilele trecute. Îmi place. Și te duci cu telefonul, dai 3 lei. 3 lei! Adică nimic! Și ajungi într-un sfert de oră, exact cum ajungeam și cu mașina mea. 

La munte, 2 ore până la Predeal. Nu 4, nu 6, cu trenul, clasa I sau a II-a, depinde cum găsești. Nu e nicio problemă. Se mai uită unul câș, dar nu e nicio problemă, adică așa ar trebui să fie normalitatea”, a mărturisit Dan Bittman, în cadrul podcastului „Gând la gând cu Teo”. 

Ce regrete îl macină pe Dan Bittman 

Artistul s-a iubit vreme de 25 de ani cu Liliana Ștefan și au devenit părinții a 3 băieți. Vedeta de televiziune are un foarte mare regret legat de faptul că au existat momente când a simțit că și-a neglijat familia prin prisma meseriei sale. 

„De foarte multe ori am simțit că mi-am neglijat familia când am fost plecat. Odată, mijlociul meu mi-a reproșat… Am rămas în aeroport în China, din cauza armatei coreene și s-a închis tot spațiul aerian din China și trebuia să vin acasă exact de ziua de naștere a lui Patrick, el era mic.

Am aterizat a doua zi, pentru că ne-am oprit în Paris, am stat acolo o noapte, în fine… nu m-a iertat. Mi-a reproșat că nu am venit de ziua lui, dar asta este… era mic, acum a crescut, a înțeles și nu au mai existat probleme.”, a declarat Dan Bittman pentru Playtech.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net