Teo Trandafir revine în fața camerelor! Unde o vor putea urmări fanii: „O să fim împreună din nou”

Ultima actualizare:

După un întreg deceniu petrecut cu „Teo Show” la Kanal D, Teo Trandafir s-a întors la prima ei dragoste: radioul. Totuși, iată că fanii o vor revedea din nou pe ecrane, de data aceasta însă pe ecranele telefoanelor, căci Teo își lansează podcast.

Teo Trandafir revine în fața camerelor! Unde o vor putea urmări fanii
Teo Trandafir revine în fața camerelor! Unde o vor putea urmări fanii

Teo Trandafir revine în fața camerelor! Unde o vor putea urmări fanii

Fanii au fost extrem de dezamăgiți de faptul că nu o vor mai vedea pe Teo Trandafir la tv, chiar dacă ea a rămas în „grădina” Kanal D, mai precis la postul de radio Impuls, unde prezintă alături de Mihai Hinda emisiunea „Bară la bară”, în fiecare zi de luni până vineri, de la ora 16:00. Dar iată că acum, vedeta a anunțat că își va lansa și un podcast intitulat „Gând la gând”.

Lucrurile bune se întâmplă la vremea lor. Cred că această vreme a venit. O să fim împreună din nou, cum știm noi', a scris prezentatoarea TV, în mediul online.

Primul invitat al podcastului va fi chiar Mircea Badea, prezentatorul alături de care vedeta a făcut echipă mulți ani.

Teo: „Voi fi eu sută la sută în acest podcast”

“Oamenii și poveștile lor nu sunt niciodată de ajuns. Voi fi eu sută la sută în acest podcast; eu și prieteni sau cunoscuți care au încredere în mine, pe unii îi știu de foarte mult timp și alături de ei am trăit tot felul de întâmplări, unele frumoase, altele ciudate, altele de nerepetat, sau dimpotrivă, multe pe care nu le-ați mai auzit pentru că nu aveați de unde. Ce poate ieși din asta? O să descoperim împreună! Ce pot să vă spun este ca voi fi cu invitații mei ca la o întâlnire între prieteni, ne vom spune multe”, a declarat vedeta, în exclusivitate pentru Click!

Proiectul podcastului este unul personal, care însă nu putea porni fără o experienţă profesională. Am prieteni care au sărit să mă ajute. Iar oamenii care mi-au fost alături de la început, vor avea un loc special”, a mai explicat Teo.

Teo Trandafir, carieră de succes

Teo Trandafir s-a născut pe 2 iunie 1968, în Pitesti, județul Argeș și a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Secția arabă-engleză. Vedeta și-a început activitatea profesională în 1991, la Fun Radio Bucurelti, unde a lucrat inițial ca secretară, urmând ca după aceea să fie realizator de programe de știri.

Prima întâlnire cu publicul s-a petrecut în 1993, când Teo a început să lucreze la Pro FM. Debutul în televiziune s-a produs în 1994, la sfatul lui Mihai Tatulici. Teo a realizat la Tele 7abc emisiunea matinală „Bună Dimineața, România”, alături de Mircea Badea.

Teo și Mircea au debutat în 1997 la Antena 1 cu două programe : „Dimineața devreme” și „Teo & Mircea show”. În anul 2000, vedeta s-a mutat la Pro Tv, unde a realizat cea mai bună și de succes emsiune de divertisment, care îi purta numele „Teo”. Timp de șanse ani, Teo a fost emblema postului Pro Tv, pe care l-a părăsit în 2006.

Teo Trandafir a acceptat apoi oferta Realitatea Media, iar, din decembrie 2006, a fost numită director al televiziunii Romantica, ce urma să se relanseze în martie 2007.

În 28 noiembrie 2008, Teo s-a retras din televiziune. În 2011, vedeta a fost la un pas de moarte din cauza unei pancreatite acute. A reușit după 100 de zile de spitalizare să-și revină. Începând din luna septembrie 2013 până anul acesta, Teo a prezentat emisiunea „Teo Show” la Kanal D.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net