Dan Bittman, sărăcit în 2021: „Lumea m-a făcut în toate felurile! Nu trebuie să ne sărim la gât”

Ultima actualizare:

Dan Bittman spune că pandemia de coronavirus și restricțiile impuse de autorități i-a afectat enorm pe artiști. Trupa Holograf în care cântă a avut doar 6 concerte anul acesta, iar oamenii au sărit la gâtul lui pentru că a emis public mai multe păreri. 

Dan Bittman. Sursa foto: Click!
Dan Bittman. Sursa foto: Click!

Dan Bittman (59 ani) a vorbit despre cei doi ani de pandemie în care a avut probleme financiare deoarece industria Horeca și artiștii au avut foarte mult de suferit din cauza restricțiilor impuse de autorități. "Din păcate, da, e o strecurare din aceasta, o strecurătoare. Nu e foarte veselă situația…”, a declarat Dan Bittman, la B1TV.

Dan Bittman: Pandemia a fost lansată artificial

”Încerc să nu mă mai implic, adică se pare că e o problemă dacă ai păreri. În România trebuie să n-ai păreri, trebuie să stai, să taci, să îți vezi de ale tale. Eu am ”greșit”, mi-am spus o părere, lumea m-a luat, m-a făcut, m-a dospit așa în toate felurile, dar și lumea trebuie să înțeleagă că avem dreptul totuși la păreri fiecare în felul lui.Nu trebuie să ne sărim la gât unul altuia, că până la urmă nu sunt eu cel care diriguiesc lucrurile aici în România, sunt cei care ne conduc și ei fac ce fac, e problema lor.Ei sper să răspundă, deși nu răspunde nimeni de nimic în România”, a adăugat Dan Bittman, care susține că trupa Holograf a avut doar șase concerte într-un an de zile, deși înainte de pandemie media era de două-trei pe săptămână", a mai spus el. 

Artistul Dan Bittman a făcut mai multe declarații controversate privind pandemia de COVID-19, spunând că, dacă se uită la cifre, ”pandemia nu a prea fost” și că este vorba doar de ”o boală foarte nasoală”.

De pildă, în vară, solistul a declarat la Marius Tucă Show, că ”vaccinul nu face nimic” și că preferă să aibă un tratament.  „Pandemia nu poate să existe pe vorbe. Pe cifre, da. Şi acestea spun că nu a prea fost. În România, s-au infectat un milion şi ceva şi s-au vindecat 1,45 milioane. S-au vindecat. Au murit 20-30.000. Din care ne spune ministrul acela fugar că nu prea erau cifrele acelea. Doar 300 din 30.000”, a declarat Dan Bittman.

Artistul este de părere că pandemia a fost pusă la cale. "Eu cred! (n.r. – că pandemia a fost lansată artificial) Totul are legătură cu totul. Pandemia era ştiută de acum 10 ani. Noi acum vedem reportaje, filme de atunci”, a mai spus Dan Bittman.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net